Ero VY ja VZVY vs. VZ

Kun asut Australiassa, ja aikovat ostaa uuden auton, saatat törmätä lukuisia vaihtoehtoja. Valitettavasti, jos pyytää ihmisiä mitä automerkin tai mallin valita, heidän vastauksensa saattaa hieman puolueellinen. Se voi johtua välisen kilpailun suositun kilparadan malleja, jotka tekevät jotkut autonvalmistajat erottuvat. Yksi näistä on Holden Company. Holden on todella erityinen jako GM, erityisesti toimivat Australiassa. Ne valmistetaan paljon autoja, ja kaksi niistä on Holden VZ ja Holden VY Commodore-sarjassa.

Päällimmäisenä, Holden VY on auto käyttöön Australiassa syyskuussa 2002. Se on oikeastaan ​​12. luokan Commodore-sarjassa. Se onnistui VX malli. Myös VY sarja on paljon sub automalleja, jotka sisältävät Acclaim, Commodore Executive, S, ja SS mm. Nämä erityiset automallit joko tulevat 4-ovinen sedan tyyppinen tai 5-ovi vaunun.

Kutsutaan myös Chevrolet Lumina, Holden VZ julkaistiin elokuussa 2004 seuraavaan seuraaja (13 sarja) jälkeen Holden VY. Toisin kuin VY, VZ Commodore 's sub automallit tulevat joko 4-ovinen sedan tai 4-ovinen farmari vain. Käyttämällä samaa asettelua ja alustaa kuin sen edeltäjä, VZ poikkeaa myös sen moottorit. Sen V6 voi olla vain niin paljon kuin 3. 6. L, toisin kuin VY 's 3. 8 litralla samaa moottoria versiota. Lähetykset ovat myös erilaiset. Sillä VY, on kolme, nimittäin: 4 nopeus automaattivaihteisto, 5 vaihteinen manuaali, ja lopuksi, 6 vaihteinen manuaali. Kun kyseessä on VZ, sen lähetykset ovat 4 nopeus automaattivaihteisto, 5 nopeus automaattinen ja 6 nopeus manuaalinen tyyppi.

Suhteen auton mitat, useimmat tai kaikki Commodore VZ mallit ovat jonkin verran lyhyempi kuin VY osa auton luokkiin, vaikka niiden leveydet ovat lähes samat. VY, päinvastoin, näkyy myös pitempi, sen suurin korkeus nousee 1545 mm verrattuna VZ 's 1527 mm.

Kaiken Holden Commodore VY ja VZ eroavat seuraavilla aloilla:1. VY on aikaisempi auton sarja verrattuna VZ, joka käynnistyi kahden vuoden kuluttua.

2. vaunu mallit Commodore VY on 5 ovet verrattuna vaunujen VZ, jossa on vain 4 ovea.

3. Puhutaan V6 joko VY tai VZ, se on jälkimmäinen, joka on surkea polttoaineen kulutusta ja kapasiteetti.