Ero Betoni ja WoodBetoni Vs Wood

Kun se tulee rakentamiseen, hinata materiaalit usein tulevat paikoilleen ja nämä ovat puu ja betoni. Insinöörit ja rakentajat ovat jo avannut mitä materiaalia on paras tietyn käytön. Kaikesta huolimatta jokainen pidetään paras kaikissa suhteissa. Puu voi olla parempi tietyssä tilanteessa, kun betoni voisi olla ihanteellinen toinen. Mutta ei-insinöörit, jotka haluavat tietää ero betonin ja puun, lukemista.

Puu on orgaaninen. On solujen puu, joka tekee siitä 'elävä'. Useimmat metsät ovat ruskea väri, joka vaihtelee vaaleasta tummaan sävy ruskea vaikka metsässä näyttävät kevyempi siinä määrin, antaa sille meheviä valkoinen väri. Puu on todella aggregaatin selluloosan, jonka kuidut ovat hyvin tehty kompakti. Tämä ominaisuus tekee vastustaa ulospäin voimia ja puristus. Sen elävä tila, puu on osa puunrungon tai runko, jota käytetään kulkureitin ravinteita ja vettä tulee juurista asti lehtiä.

Wood, pois rakentamisen, voidaan käyttää myös muihin tärkeisiin tarkoituksiin, kuten: tämän avulla polttoaine, pakkaus, ja jopa paperinvalmistuksessa. Puu- tai puut kasvavat laajentamalla sisältäpäin sen runko. Ja niin, se lisää halkaisijaltaan ja tuottaa useita kasvurenkaat, joiden sanotaan pystyä kertomaan ikä puu itse.

Puu voi myös koskea sen kaksi suurta luokkaa. Ydinpuu on sydän puu. Se on sisäinen puu pidetään vanhempi. Useimmat asiantuntijat kutsuvat tätä osittain kuollut puu, mutta muut tulevat eri mieltä, koska se voi silti joutua tiettyihin rappeutuminen organismeihin. Pintapuu, päinvastoin, on ulko-osa, ja pidetään nuorempia puuta. Tämä on yksi ensisijaisesti vastuussa suorittamisesta puu 's ravintoaineita. Lisäksi puuta voidaan myös luokitella joko kova tai pehmeä. Puumateriaali tammen on kovaa puuta kun taas välillä männyt ovat pehmeitä. Mutta nämä nimet doesnt' t tarkalleen korreloida että jos puu on nimeltään kovaa se on kovempi kuin pehmeä niistä. Se johtuu siitä, että jotkut pehmeä metsät ovat todella kovempi kuin kovia puulajeja.

Kääntäen, betoni on tehty sementistä ja muiden rakennusmateriaalien, kuten aggregaatteja (kivimurskaa tai kiviä), veden ja hiekan mm. Konkreettinen materiaali, toisin kuin puu, kovettuu kun vesi on sekoitettu ja sen jälkeen se kävi läpi nesteytyksestä prosessi. Tässä prosessissa vesi sitoo rakennusmateriaalien kokonaan tiukentaa sitä kokonaisuutena. Kokonaistulos on erittäin vankka harmahtava materiaali, joka kestää paineet ja muut voimat. Nykyään betonia käytetään pääasiassa rakentamiseen. Se on epäilemättä yleisimmin käytetty rakennusmateriaali maailmassa; puhumattakaan se on ihmisen aiheuttama.1. Betoni on ihmisen aiheuttama materiaali taas puu on orgaaninen.

2. Betoni kovettuu jälkeen nesteytys prosessi taas puu on käytännössä vaikea materiaali aluksi.

3. Puu on altis viha rappeutunut organismien kuten termiitit vastakohtana betoni.