Ero Cooler ja ilmastointilaiteCooler vs Ilmastointi

Kun se tulee jäähdytyksen, sähköinen tuuletin on todennäköisesti vielä edullisin kaikista. Mutta jos haluat jotain parempaa, voit joko saada jäähdytin tai ilmastointilaite. Tärkein ero näiden kahden välillä on se, miten ne saavuttavat viilentävä vaikutus. Ilmastointilaite käyttää lämpöpumppua, joka aktiivisesti itseensä lämpöä yhdeltä puolelta sitten karkottaa sen toisella. Vertailun, jäähdytin perustuu viilentävää vaikutusta haihduttamalla vettä. Se pakottaa ilman kautta vetisiä materiaalista haihduttamalla vesi ja jäähdytys ilmassa. Koska jäähdytin tarvitsee vettä, se on jatkuvasti täyttää uudelleen tai kytketään jatkuva veden lähde.

Näiden kahden, ilmastointilaite on tehokkaampi kahdesta. Se pystyy alentamaan lämpötiloissa paljon alle ympäristön tasolla. Jäähdytin on rajoituksia ja voi vain alhaisissa lämpötiloissa muutaman asteen alapuolelle ympäristön lämpötila. Jotkut ihmiset parantaa suorituskykyä käyttämällä jäähdytettyä vettä tai laittamalla jää sen vesilähteessä. Se 's vielä ole niin kylmä kuin ilmastointi, mutta se tuo lämpötila alas toinen pari astetta tai niin.

Jäähdyttimet taipumus lisätä kosteutta huoneessa, jossa sitä käytetään. Tämä johtuu siitä, että se on haihduttamalla vettä ilmaan. Sen vuoksi ei suositella kosteissa tiloissa. Vertailun, ilmastointi vähentää kosteuden kuin vesihöyryn taipumus kondensoitua ympäri jäähdytyspattereiden; hyvä osoitus tästä on tapa ilmastointilaitteiden yleensä vuotaa vettä ulkopuolella. Voit käyttää ilmastointilaitteita riippumatta kosteuden alueella.

Kun se tulee asennus, ilmastointilaitteet ovat joustavampia asentaa. On monia kokoonpanoja, mukaan lukien jaetun ikkuna tyypit, joiden avulla voit asentaa laitteen, jossa on tilaa. Voit 't käyttää jäähdyttimet suljetussa huoneessa kuin kierrättämällä ilma olisi vain lisätä kosteutta kyllästymisen ja tekemään ympäristöä varsin epämukavaksi.Tärkein etu on jäähdytin on suhteellisen alhaiset ja toiminta. Ilmastointi on melko kallista ja kuluttaa paljon sähköä juosta. Jäähdytin on pohjimmiltaan vain puhallin lokero vettä ja mekanismin paljastamiseksi vettä puhaltaa ilmaa.

Yhteenveto:

1. ilmastointilaite käyttää lämpöpumppu taas viileämpi doesn 't.
2. jäähdytin tarvitsee veden lähde, kun ilmastointilaite doesnt 't.
3. Ilmastointilaite voi jäähdyttää ilmaa paljon nopeammin kuin jäähdytin voi.
4. Ilmastointilaite tyypillisesti vähentää kosteuden syntymistä siistimpi kasvaa sitä.
5. ilmastointilaite on joustavampi suhteen asennuksen.