Ero Tulos ja tulotTulos vs. Tulot

Tavalliselle yksilön, tulos ja tulot voivat olla sama merkitys. Niitä käytetään usein synonyymeinä puhuessaan ja kirjallisuudessa. On kuitenkin olemassa pieniä eroja kaksi sanaa, jotka tekisivät yksi tarkoituksenmukaisempaa käyttää tietyissä keskusteluissa tai valitse kirjoittamista varten. Todellisuudessa molemmat 'tulos' ja 'tulot' edustaa tietty määrä rahaa joko yksilön tai pienen yrityksen. Tämä raha on peräisin työstä tai tuotemyynti jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja tai analysointi liiketoimintaa. Ilman että tulot, ei voi olla tuloja eikä tuloja lainkaan. Tulos ja tulot ovat vain viitataan saapuvan rahaa ennen ja jälkeen, kun henkilö tai yritys on vähennetty määrät tarvittavan elää tai harjoittaa liiketoimintaansa kunnolla.

Tulos katsotaan olevan rahamäärä käytettäessä annetussa ajassa ajassa yksilön tai yrityksen. Tulos yhteensä heijastavat tulojen määrä, kun kaikki vähennykset on maksettu. Tuloja pidetään rahamäärä, joka syntyy käytettäessä varattu ajanjakso myös henkilön tai yrityksen. Kuitenkin tulot ovat koko rahamäärä toteutettu vähentämättä mitään vähennyksiä. Yksittäiselle, 'tulot' ovat rahamäärä palkka tarjoaa vähentämisen jälkeen mitä laskut ja kulut on maksettava sen kuukauden. Mitä korkeampi tulos, jotka ovat jääneet jäljelle, kun kaikki vähennykset on tehty, sitä enemmän rahaa jäljellä muita kohteita tai projekteja. Yksittäiselle, 'tulot' on brutto rahamäärä, joka syntyy, pre-verot, otetaan pois sekkisi. Yritykset, jotka ovat korkeat tulot yhteensä pidetään myönteisenä sijoituksia kuin he tekevät paljon enemmän rahaa kuin se vie niitä maksamaan kaikki kulut ja työntekijöille heidän palkkalistoilla. Vastaavasti liiketoimintojen, tulot voivat olla korkea; kuitenkin, jos vähennykset kuten palkanlaskenta, verot, ja laskut ovat korkeat, niin loppu dollarin summa on pieni. Usein sillä vero arkistointi tarkoituksiin, IRS vaatii brutto vuositulot oman kotitalouden. Tämä ei vähentämällä liittovaltion tai valtion veroja maksat tarkistaa. Tulot tyypillisesti huomattava tahansa tarkastukset brutto- tai nettopalkasta. Kuitenkin pitää mielessä, että tämä ei ole 'kotiin' maksaa ja että on olemassa vähennykset, jotka on maksettava pois. Matemaattisesti selville tulot ovat, vähennä kaikki vähennykset tuloja tietyn ajan olet analysointiin. Tuloksena numero on tuloja kyseisestä samassa ajassa.

Yhteenveto:1. Tulos ja tulot ovat molemmat numeerisia yhteensä jotka täytyy tehdä rahaa syntyy yksilön tai liike tiettynä ajanjaksona.

2. Tulos syntyy tuloa, joka heijastaa yhteensä kun kaikki vähennykset on maksettu. Liikevaihdosta syntyy tuloa, joka heijastaa yhteensä ennen vähennyksiä on maksettu.