Ero Friend ja LoverFriend vs Lover

Lovers ja ystävät ovat samoja siinä mielessä, että ne usein riidellä paljon edes pettiest asioita. Ero on kuitenkin se, että ystävät käyttäytyvät yleensä hyvin hellä eleitä suudella ja halaa aikana muodostavat prosessia ystävien yksinkertaisesti muodostavat. Yllättäen on havaittu, että ne ystäville, jotka eivät muodostavat taistelun jälkeen usein johtaa jotta harkinta ja etäisyyttä toisistaan. Surullinen osa on, että se on yleensä vaikeampi niitä saada takaisin raiteilleen. Ystävien kanssa, vaikka ne ei tehnyt 't muodostavat, heillä on parempi taipumus muodostavat pitkällä aikavälillä.

Mitä kateutta, sekä ystävien ja ystäville saada mustasukkaiseksi. Ero on syy, miksi he saivat mustasukkainen. Ystävät helposti saada mustasukkaiseksi kun heidän läheisiä ystäviä Don 't kiinnittää paljon huomiota niihin samalla ystäville todella kateellisia vain koska oli joitakin ongelmia sitoutumista. Jos rakastaja saa mustasukkainen, hän on hemmetin tosissaan. Toisaalta, ystävä, joka saa mustasukkainen näyttävät hieman hassu, vaikka joidenkin ystäviä myös saada melko vakava.

Rakastaja ja ystävä haluavat myös tehdä sinulle ja itsensä onnelliseksi. Ja niin ystäväsi haluaisi hengailla teille, puhutaan melkein mitä tahansa, ja jopa jakaa toiveita ja salaisuuksia. Joukossa ystäville, näistä toimista on jo odotettavissa. Suurin toiminta tai lauseke onnea ystäville lienee seksin välityksellä. Kyllä, on olemassa, että seksuaalinen tarve, joka on täytettävä ystäville.Suhde ystäville ja ystävät voivat molemmat tulla liian monimutkainen. Kuitenkin ystävät ovat niitä, jotka yrittävät sopeutua toisiaan 'asenteisiin ja eroja. Ystävät yleensä don 't mielessä, jos niiden muiden ystävä on heidän täysin päinvastainen, koska ne vain don' t anna paljon meteliä siitä. Olipa ystävä menee pähkinät tai sekaisin edessä ei ole ongelma lainkaan C et ole katkaistu, edes nauraa sille enemmän.

Yhteenveto:

1. Ystävät vain hengailla ja tehdä iloisen päätöksenteossa tehdä itsensä onnelliseksi, mutta ystäville myös seksiä päälle tehdä samoja asioita, että ystävät tehdä saada onnellinen.
2. Lovers tehdä enemmän hellä eleitä suukkoja ja intensiivistä halailu useimmat varsinkin kun riitaa. Ystävät jälkeen recuperating riitaa vain lopettaa siellä ilman lisättyä läheisyyttä.
3. Kun ystäville kateellisia, he usein näyttävät vakava tai vihainen, mutta kun ystävät saavat mustasukkainen, ne näyttävät hieman hassu.