Ero Hippie ja HipsterHippi? vs hipster?
Hippi ja hipster ovat ryhmiä, joilla katsotaan olevan oma elämäntapoja. Nämä kaksi ryhmää aina käyttäytyi eri tavalla ja aina tarkastella elämää eri näkökulmasta. Sekä hippejä ja hipsters olivat etsimään eri merkitys elämään. He halusivat päästä pois kaikki sidokset elämän ja saada vapaa kaikista sosiaalista rajoituksista.
?

Sekä hippejä ja hipsters olivat muodostaneet oman sosiaalisen klustereita tai ryhmiä. Hippejä uskoivat seksuaalisen vallankumouksen ja käyttää enemmän huumeita kuin LSD ja marihuana saada erilainen kokemus tajunnan. He mieluummin kuunnella psykedeelistä rokkia.

?

Hipsters nauttivat myös rock-musiikkia, mutta parempana indie rock-musiikkia. He olivat ryhmä, joka rakasti lukea lehtiä kuten Vice ja Clash.

Hipster? on jargon termi, jota käytettiin aikana 1940 's. No, termi eksynyt jonnekin matkan varrella ja pinnoittaa uudelleen 1990' s. Hippikulttuurin juuret nuorisoliike, joka alkoi Yhdysvalloissa vuonna 1960 's. Sen jälkeen levinnyt muualle maailmaan.Alkuperä sana hipster usein kiistetty. Jotkut uskovat, että hipster on johdettu 'hop', joka on slangia oopiumi. Toiset uskovat, että hipster oli peräisin 'hipi', West Afrikkalainen sana, joka tarkoittaa 'avaa yhden' silmät '. Termi hippi on johdettu hipster.

Hippies on vähemmän huomioon sosiaaliset normit; ne ovat vain sisältöä, jäähdytetty ja eivät anna kuva Toisaalta, Anarkistit eivät ole huomioon sosiaaliset normit vaikka ne voivat käyttäytyä ikään kuin hei ei ota huomioon. Hipsters antaa liikaa kuva

Yhteenveto

Hippejä uskoivat seksuaalisen vallankumouksen ja käyttää enemmän huumeita kuin LSD ja marihuana saada erilainen kokemus tajunnan.

Hippejä mieluummin kuunnella psykedeelistä rokkia. Hipsters nauttivat myös rock-musiikkia, mutta parempana indie rock-musiikkia.

Hipster? on jargon termi, jota käytettiin aikana 1940 's. No, termi eksynyt jonnekin matkan varrella ja pinnoittaa uudelleen 1990' s.

Hippikulttuurin juuret nuorisoliike, joka alkoi Yhdysvalloissa vuonna 1960 's.

Jotkut uskovat, että hipster on johdettu 'hop', joka on slangia oopiumi. Toiset uskovat, että hipster oli peräisin 'hipi', West Afrikkalainen sana, joka tarkoittaa 'avaa yhden' silmät '. Termi hippi on johdettu hipster.