Ero MPhil ja Ph.D.MPhil vs Ph.D.

Ihmiset tekevät arvo koulutus. Itse asiassa tietyt tutkimukset osoittavat, että koulutus on yksi niistä tekijöistä, jotka voivat kohottaa ihmisen köyhyydestä. Koska koulutus on jotain, jota ei voida ottaa pois teiltä, ​​miljoonia tai miljardeja ihmisiä ympäri maailmaa yrittävät parhaansa tutkia ja on koulutuksen tämä edistää niiden parantamiseen ja jolla parannetaan ihmiset heidän ympärillään kuin he voivat päässeet ulos ja käyttää mitä he 'oppinut niiden yhteisöille.

Korkeimmat muoto koulutus ei ole astetta. Pikemminkin on korkeampi muotoja, kuten Master 's astetta, ja korkein on tohtorin. Muutamia numeroita väestöstä yleensä saavuttaa tohtorin koska ihmiset eivät ole erilaiset painopisteet elämässä. Sitä paitsi, kaikki eivät rakastaa tutkii. Tarkastellaan erot MPhil ja tohtorin

'MPhil' tarkoittaa 'filosofian maisteri', kun taas 'Ph.D.' sanoista 'filosofian tohtori.'

Saatuaan kandidaatin 's astetta, voi edetä ilmoittautumalla itse jollekin Master' s astetta, erityisesti MPhil. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tätä on kaksi vuotta kestäneen ylimääräisen opiskelee tutkielma, joka on tehtävä puolusti menestyksekkäästi Saadakseen se onnistuneesti, että yksittäiset. Oxfordin yliopistossa, se 's kahden vuoden jatko-asteen ollessaan Cambridge se voidaan tarjota vain vuoden.

Sen jälkeen viimeistely Master 's astetta, voidaan jo edetä korkein muoto koulutus, joka on tohtorin tutkinto. Yksi valintoja hän voi ilmoittautua on filosofian tohtorin tai tunnetaan myös FT, PhD, D.Phil tai DPhil. tällä tasolla aste voidaan myöntää riippuen monta vuotta, jossa se voi olla valmis. tällä tasolla myös, työssä on jo kutsutaan väitöskirja. yliopistot vaativat yleensä alkuperäisen väitöskirja, joka voi myötävaikuttaa uuteen elin tietoa hyväksi ihmisille.Olevan arvon ja MPhil ja tohtorin voi vaihdella henkilöstä toiseen, koska rahaa voi olla tekijä, koska korkeampi oppiminen, sitä kalliimpaa palkasta henkilö ehdottomasti saada. Joissakin maissa on niukkuuksista Ph.D. valmistuneet ja joissakin on suuri määrä sitä, kuten Kanadassa.

Yhteenveto:

1. 'MPhil' tarkoittaa 'filosofian maisteri', kun taas 'Ph.D.' sanoista 'Tohtori
filosofian.

2. Vuonna MPhil, tutkimus kutsutaan tutkielma taas Ph.D. sitä kutsutaan
väitöskirja.
3. MPhil kestää yleensä kaksi vuotta valmistua kun Ph.D. vie enemmän