Ero Adobe Premiere Pro ja Adobe Premiere ElementsAdobe Premiere Pro vs Adobe Premiere Elements

Adobe Premiere on yksi parhaista video-ohjelmiston ympärille. Se on samasta ohjelmistoyritys, joka tuottaa Photoshop. Huolimatta catering enimmäkseen ammattilainen videoeditoijat, Adobe päätti jakaa tuotteen kahteen säätää korkean loppukäyttäjille ja keskimääräinen henkilö. Pro versio sisältää kaikki, Premiere on tarjota, kun elementit on lievennettiin versio, joka ei-ammattilaisia ​​tai jotka ovat juuri aloittamassa pitäisi saada. Ymmärrettävästi Elements puuttuu joitakin lisätoimintoja, Premiere on tarjota. Tämä ei ole niin suuri haitta, vaikka sillä useimmat käyttäjät eivät edes tiedä, että nämä ominaisuudet ovat olemassa ja todennäköisesti ei käytä niitä muutenkaan.

Toinen keskeinen ero näiden kahden välillä on niiden valvontaa ja käyttöliittymä. Elementit on paljon ystävällisempi käyttöliittymä, joka keskittyy enemmän helppokäyttöisyys. Yleisimmät toiminnot intuitiivisesti sijoitetaan tehdä vähemmän sekava aloittelijoille. Sen sijaan, Pro versio ei keskittyä helppokäyttöisyyttä mutta tehokkuudesta työnkulun. Pro-version oletetaan, että käyttäjä tietää, mitä hän tekee ja esittelee tärkeimmät tiedot näytöllä. Käyttöliittymä Pro versiossa todennäköisesti hukuttaa aloittelija ja tehdä paljon vaikeampi luoda tai muokata videoita.

Hinnan, Elements on paljon helpompi ostaa kuin Pro. Halvempi hinta korreloi suoraan puuttuvat ominaisuudet niin, että ei-ammattilaiset don 't tarvitse kuluttaa niin paljon. Jotkut ihmiset, jotka aikovat mennä pro videoeditointiin usein voisi suoraan saada Pro-version leikata kustannuksia, koska ne todennäköisesti saavat sen tulevaisuuteen. jotta olisi helpompi asiakkailleen, Adobe tarjoaa päivityksen polku Elements Pro. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät Elements voivat päivittää Pro osa kustannukset ostaa erikseen. tämän, aloittelijat voivat olla etu yksinkertaisempi käyttöliittymä ja lempeä oppimiskäyrä Elements silti ottaa mahdollisuus siirtyä Pro, kun ne ovat kasvaneet yli elementtejä.

Yhteenveto:1. Pro on täynnä pakattu video-ohjelmiston Adobe kun Elements on lievennetty tai yksinkertaistettu versio

2. Elementit puuttuu lisätoimintoja löytyy Pro

3. Asettelu Elements on paljon yksinkertaisempaa ja käyttäjäystävällinen verrattuna Pro