Ero Palm Pre ja Palm PixiPalm Pre vs. Palm Pixi

Tuorein tarjonnasta Palm kuuluvat Pre ja Pixi. Suurin ero näiden kahden välillä on muotoa tekijä laitteen. Pre on liukusäädin, piilossa QWERTY-näppäimistö alla, kun Pixi on standardi candybar mutta silti ottaa QWERTY-näppäimistö edessä. Se vain riippuu siitä, onko mekanismi liukusäädintä miellyttää sinua vai pidät kätevästi ottaa näppäimistön koko ajan. Vaikka nimi Pixi voisi merkitä sitä, että se on hyvin pieni, se on vain hieman ohuempi ja kapeampi Pre. Se on myös pidempi kuin edeltävä noin puoli tuumaa, luultavasti mukautumaan näytön ja näppäimistön.

Koska Pre on hieman enemmän käyttökelpoista tilaa, jossa näppäimistö piilotettu dia, sillä on suurempi kosketusnäyttö kuin Pixi. Katsoo, että Pixi on 2. 63 tuuman, että Pre on 3. 1 tuumaa; vajaa puoli tuumaa eroa. Se on myös hieman korkeampi resoluutio ja pystysuora kasvoi 80 pikseliä vaakasuunnassa resoluutiot ovat samat.

Kuvantamiseen, Pre on varustettu 3 megapikselin kenno LED-salama. Vaikka Pixi on myös varustettu LED-salama, sen anturi on resoluutio on vain 2 megapikseliä. Samoissa olosuhteissa, Pre voi ottaa paremmin ja isompi kuvia kuin Pixi.Wi-Fi on tärkeä ominaisuus, koska se mahdollistaa yhteyden verkkoon, on se kotiverkkoon tai verkkoon työpaikalla. Wi-Fi on vakiona kaikissa versiossa Pre. Alkuperäinen Pixi ei ole Wi-Fi mutta myöhemmin vapauttaa, dubattuna kuin Palm Pixi Plus, on jo varustettu sitä.

Molemmat puhelimet käyttävät samaa WebOS Palm ja on lähes identtinen ominaisuuksia. On todella hyvin vähän eroa kahta puhelinta. Jos Wi-Fi on käsitellä katkaisimella sinulle, niin sinun pitäisi mennä Pre tai ehkä Pixi Plus, joka lisää Wi-Fi Pixi.

Yhteenveto:
1. Pre on liukusäädin kun Pixi on candybar
2. Pre on lyhyempi, mutta hieman paksumpi ja leveämpi kuin Pixi
3. Pre on isompi näyttö verrattuna Pixi
4. Pre on parempi kamera kuin Pixi