Ero Pokemon Diamond ja PlatinaPokemon Diamond vs Platinum

Jos olet ihastunut pelaamiseen Nintendo DS, sitten yksi suosituimmista, pakko saada otsikot on Pokemon peli sarjassa. Jos olet pelannut Pokemon Diamond, täysin nimetty Pokemon Diamond ja Pearl, saatat olla innoissaan saada käsiinsä sen parannettu versio C Pokemon Platinum.

Julkaisija Nintendo varten mainitun kannettavan konsolin vuoden 2006 kolmannella neljänneksellä kolmanteen neljännekseen 2007 maailmanlaajuisesti, Pokemon Diamond nautti erinomaiset arvosanat alkaen näkyvä peli uudelleen viranomaiset urheilu yli 80% hyväksyntää lähes kaikissa tapauksissa. Vaikka sekä Diamond ja Platina poikkeuksellisia kannalta maailmanlaajuisen myynnin, remake Pokemon Platinum (julkaistu maailmalla alkaen kolmannesta neljänneksestä 2008 toisella neljänneksellä 2009) ylistettiin nopeimmin myyty peli konsolin aikana ajanjaksona . Kuten odotettua, se on täynnä enemmän ominaisuuksia ja päivityksiä, mitä DS pelaajat ovat tulleet omaksua aiemmassa edeltäjä. Jotkut kaikkein merkitty-up parannuksia tulevat useita keskeisiä alueita, jotka ovat kannalta: estetiikka, peli, ja juoni. On kuitenkin olemassa myös parannuksia karttoja ja saatavissa Pokemons.

Esteettinen-viisasta, Pokemon Platinum pohjimmiltaan muuttaa attires Pearl, Dawn, ja Lucas tukemaan talvi-ilmasto oli kylmä sää Sinnoh alueella. Toinen hyvin ilmeinen muutos on malli peli HP, Pokemon nimi ja taso, joka on pimentynyt harmaa sävy verrattuna sen valkeahko sävyn Diamond. Se on myös muotoiltu eri tavalla. Lisäksi jos 'uudelleen ihastunut tekee' Razor Leaf 'liikkua, niin saatat yllättyä, että se on enimmäkseen uusiksi yhdessä muiden vakio peli liikkuu. Taistelee kouluttajat on muuttunut sekä osoituksena sprite animaation parannuksia ja käyttö sinettien kouluttajien itseään, kun ne lähettävät niiden Pokemons. Elite Four (tiloissa, joissa pelaajat yleensä taisteluun) ja kuntosali (Eterna, Veilstone, ja Hearthome) on uusittu erityisesti niiden sisätilojen.

Platinum, sekä pelaaja ja hänen kilpailijansa pelaaja voi jo täyttävät Cyrus alussa pelin Lake Verity. Myös uutta pelattavaa maailma kelluva lattiat kutsutaan Distortion World. Kaksi uutta merkkiä (Handsome C salainen poliisi ja Team Galactic 's professori Pluto) syventää pelikokemusta. On monia muita juoni muutoksia samanaikaisesti.Painamalla 'A' tai 'Start' on otsikko näytön herättää Giratina 'huuto. Tämä on vastoin pelaa standardin taustamusiikki painettaessa sama Diamond versioon. Tukeminen peräti 20 pelaajat kerrallaan, WiFi-alue on on keskittynyt ns WiFi Square. Lisäksi tärkeä peli kohde nimeltä 'Battle rekisterissä' on saatavilla Platinum version sillä se mahdollistaa jakamisen ja tallennuksen taistelut. Muut peli muutoksia ovat kasvun aallokko nopeus ja palautuminen hypnoosin tarkkuus 60.

Yhteenveto:

1. Pokemon Diamond Nintendon on uudempi versio verrattuna Pokemon Diamond ja Pearl.
2. On esteettisiä muutoksia Platinum version verrattuna edeltäjäänsä, kuten vaatteet merkkiä, HP mallia, animaatio peli liikkuu mm.
3. On juoni muutoksia, kuten kokous- Cyrus alussa pelin ja lisäämällä uusia hahmoja Prof. Pluto ja 'komea.'