Ero Samsung Galaxy Player 5. 0 ja Samsung Galaxy TabSamsung Galaxy Player 5. 0 ja Samsung Galaxy Tab

Samsung 's Galaxy on kasvanut koska päivä se luotiin. Se sai alkunsa älypuhelimet sitten laajeni tablettien kanssa Galaxy Tab. Nyt uusin perheenjäsen on Galaxy Player 5. 0. Suurin ero Galaxy Player 5. 0 ja Galaxy Tab on niiden nimeämisestä. Tab on tabletti, joka sisältää suurimman osan toimintoja tietokoneen pienessä laitteessa. sen sijaan Galaxy Player 5. 0 on kannettava mediasoitin. Sitä tekee useimmat asiat että Tab voi tehdä, kun keskitytään enemmän siirrettävyyttä. Se on enemmän suora kilpailija iPod Touch kuin muita tabletteja.

Tietenkin suurin ero Galaxy Tab ja Galaxy Player 5. 0 on niiden koko. Vaikka Galaxy Player 5. 0 on 5-tuumainen näyttö, Galaxy Tab tulee useissa malleissa vaihtelevalla kuvaruutukokojen aloittaen ensimmäinen malli, joka sisälsi 7-tuumainen näyttö, toinen sen 10,1 tuuman näyttö, ja viimeisin sen 8. 9-tuumainen näyttö. Suurempi Galaxy Tabs ei voi käyttää yhdellä kädellä, ja vaatii usein, että sinulla on vakaassa asennossa, jotta voit manipuloida näytön pääse putoamaan. Pienempi Galaxy Tab on vain hieman suurempi kuin useimmissa matkapuhelimissa ja niiden tulisi olla helposti käytettävissä yhdellä kädellä.

Koska Galaxy Player 5. 0 näyttö on paljon pienempi verrattuna muihin tabletteja, ei ole tarkoituksenmukaista käyttää Honeycomb versio Android, joka on optimoitu suurempia näyttöjä tablettien. Galaxy Player 5. 0 käyttää Froyo versio, joka on käytössä älypuhelimet. On odotettavissa, vaikka, että Samsung julkaisee Maustekakut päivitys lähitulevaisuudessa.Valitsemalla välillä Galaxy Tab ja Galaxy Player 5. 0 on kaikki alas etusija ja odotetun käyttö skenaario. Jos aiot käyttää laitetta kotona tai kahviloissa ja vastaavissa, Galaxy Tab tulee tarjoamaan paremman kokonsa. Jos olet jatkuvasti liikkeellä, mutta Galaxy Player 5. 0 on erittäin helppo käyttää ja tallentaa lähes kaikki taskussa.

Yhteenveto:

1. Galaxy Player 5. 0 on kannettava mediasoitin, kun Galaxy Tab on tabletti.
2. Galaxy Player 5. 0 on huomattavasti pienempi kuin Galaxy Tab.