Ero Flip Mino ja Flip UltraFlip Mino vs Flip Ultra

Flip ei ole kameraa, joka on tunnettu kuvanlaadun tai sen lisäominaisuuksia. Mutta, jos on jotain, että Flip tekee parhaiten, se 's yksinkertaisuus. Voit vain poimia Flip ja kuvaukset alkavat heti kytke se tietokoneeseen ja siirtää tai lähettää tiedostot Internetiin. Kaksi suosituinta versiota Flip ovat Mino ja Ultra ja tärkein ero niiden välillä on koko. Flip Ultra on huomattavasti suurempi ja painavampi kuin Flip Mino.

Kokoero Minon ja Ultra voidaan katsoa johtuvan eron virtalähteeseen. Vaikka Flip Mino käyttää sisäistä Li-Ion-akku, kuten mitä voit odottaa modernit laitteet, kuten kamerat ja puhelin, Flip Ultra valitsee mennä akku, joka sopii standardin paristoja. Jos virta loppuu, voit vaihtaa sen tavallisilla AA tai AAA ja pitää ammunta. Kyky käyttää vakioparistoja helpottaa pitämään ammunta vaikka akku on kuollut, mutta sysää irtotavarana.

Toinen keskeinen ero Flip Mino ja Flip Ultra on sijainti heidän flip-out USB-liittimet. Ultra 's sijaitsee sivussa kun taas Mino on päällä. Tässä suhteessa Mino on parempi kuin pienempi yläosan leveydestä tarkoittaa, että olisi estää vähemmän kannettavan tietokoneen' s porttia, kun se on kytketty. Kun Ultra, luultavasti voi 't käyttää viereisen USB-porttia ja kaikki muut portit, jotka ovat lähellä.Toinen asia, että sinun pitäisi pitää mielessä on hintaero Ultra ja Mino. Yleensä on 30 $ ero Mino on pricier kaksi. Jos haluat tyylikkäämpi Flip ja Don 't mielessä palkkion, Mino olisi täydellinen. Mutta jos haluat kyky käyttää standardia paristoja, säästää lisäksi $ 30 on ei niin huono kauppa myöskään.

Yhteenveto:

1. Flip Ultra on suurempi kuin Flip Mino
2. Flip Ultra mahtuu vakioparistoja kun Flip Mino voi
3. Flip Ultra USB-portti on sivussa kun taas Flip Mino on sivussa