Ero XD ja XDMXD vs XDM

Jäsenet asevoimien, poliisi, ja jotka ovat valtuutettuja ja lupa kuljettaa aseita, yleensä hämmentyä, kun se tulee erotus XD ja XDM pistoolit. Juuri yritämme löytää täällä.

Ensinnäkin, täällä 's nopea esikatselu päätuotteen, joka on Springfield Armory puoliksi sutomatic pistooli. Näitä valmistetaan kaupungissa Karlovac, Kroatia, ja tuotiin markkinoille vuonna 1999.

Seuraavaksi tässä ovat erillisiä eroja Springfield Armory XD ja XDM malleja. XD on oikeastaan ​​tärkein malli, kun XDM on osa-malli. Lisäksi XDM, joitakin muita malleja Springfield Armory XD pistoolit ovat Saharan, kompakteihin, palvelu pistoolit, siirretty V-10, taktinen, ja XDM 3. 8.

Lähemmin tarkasteltuna XD toimii lyhyellä rekyyli pohjalta. Se on myös luokiteltu perille asti alalla ase, mikä tarkoittaa, että ei ole ulkoista vasara. Yksi asia joka asettaa Springfield XD mallit lukuunottamatta samanlainen aseet markkinoilla, on läsnäolo otettaan turvatoiminto. Täällä et voi ampua pistooli painamatta vipua takana gun 's pitoa. XD mallissa on myös syöttöjärjestelmä on irrotettava laatikko lehden haarniska, ja voit käyttää kiinteitä ja valaistu yö nähtävyyksiä jos ampumisen pimeässä.

Mutta entä Springfield XDM malli? Se on 4. 5 tynnyri, ja vakiokapasiteettinen 16 tai 19 kierrosta. Kun vertaa XDM on XD malli, ote on yksi suurista eroista. XDM on vaihdettavissa kahvat, jotka mukautuvat ensisijainen pitoa kokoa '' ominaisuus, joka ei ole läsnä XD mallissa. XDM on myös molempikätinen lukitussalpa, joka on pidempi kuin XD 's. Lopuksi, XDM on helpompi koota kuin XD.Yhteenveto:

1. Springfield XD on tärkein pistooli malli osa-malleissa, kun taas XDM on osa-malli.

2. Springfield XD on standardi ote, kun XDM on vaihdettavissa kahvat.