Ero Holga ja DianaHolga vs Diana

Jos törmäät ihmiset mainita Holga ja Diana, on todennäköistä, että he puhuvat kaksi suosituinta muovinen tehty 'lelu' kameroita, jotka käyttävät 120 elokuva. Vaikka ne voivat jäljitellä toisiaan kannalta näyttää, molemmat kamerat ovat hyvin selviä eroja paitsi niiden rakentaa vaan myös lopullisen kuvan laatu että jokainen tuottaa. Kuitenkin, sinun on myös otettava luottoa taito kameran käyttäjä ja ympäristöolosuhteet verrattaessa kuvanlaadun välillä.

Päällimmäisenä, Diana pidetään vanhemmat Kiinan kamera, joka on esiintynyt kaupalliseen käyttöön 1960-luvulta lähtien. Holga tuli viime aikoina noin 1981. Mitä hinnoitteluun, Holga 120 GN, esimerkiksi, oli noin $ 34 joitakin vuosia sitten (vaikka hinta voi jo muuttanut tänään). Päinvastoin, eli Diana oli yleensä hinnoiteltu noin 50 $ vähiten taas jotkut voi maksaa jopa $ 100: lla. Tämä voi olla, koska se on monimutkainen pakkaus, kevyempiä ja pienempiä rakentaa entistä herkkä käyttäjä. Holga on tukeva tyyppi, koska sen näennäisen vahvempi rakenne.

Muut tekniset yksityiskohdat Holga kuuluu 60mm kiinteä F / 8 muovi linssin ja suljin, joka tulee 1/100 nopeudella ja jopa 1/125. Käänteisesti Diana 's valotusaika on yleensä 1/60. Se on myös vaihdettavissa 75mm objektiivi, joka on vaihdellut kuvausasetusten kuten aurinkoinen, pilvinen, jne Holgas myös suurempi filminsiirron nupit kuin Diana kamera. Tämä on varsin edullista käyttäjille, joilla on heikko tai pienet kädet, koska se on vaikeampi tehdä etukäteen käytettäessä Diana nuppia.
Erityisesti amatööri käyttäjille, Diana kamera saattaa aiheuttaa joitakin ongelmia, kun se tulee lastaus elokuva. Kun Diana, takana kannet eivät avaudu täysin ja joitakin pieniä vahvistamista säätimet alla. Niinpä alusta elokuva ei saa pyöriä kunnolla kohti langat kulkevat ja voi lopulta liukua pois. Se 's suhteellisen helppo ladata elokuvan Holga kuin takakannen kokonaan avata. Käyttäjät voivat myös löytää Diana kuin joustavampi kamera, koska se näyttää enemmän kameran asetuksia ja tarvikkeet.Yhteenveto:

1. Diana kamera on aikaisempi kamera kuin Holga.
2. Holga on halvempi kamera kuin Diana.
3. Diana kamera on kevyempi ja pienempi kuin Holga.
4. Holgas on isommat etukäteen elokuva nupit helpomman filminsiirron verrattuna Diana.
5. 'helpompi ladata uuden elokuvan varten Holga kameraa kuin Diana.