Ero RG6 ja RG11RG6 vs RG11

Valitsemalla oikea koaksiaalikaapeli lanka-up AV-järjestelmä, me usein kohtaavat RG6 ja RG11 nimityksiä. Nämä kaapelit eivät ole samoja, ja on eroja, jotka on otettava huomioon ennen valintaa toistensa päälle. Suurin ero näiden kahden kaapelityypit on vaimennus, tai aste, jolla signaalin laatu on menetetty. RG6 kaapeleissa on suurempi vaimennus verrattuna RG11. Siksi tietyn pituuden kaapelin avulla olisi parempi signaalin lopussa RG11 kaapelin kuin lopussa RG6. Toisaalta, voit käyttää suurempaa enää RG11 kaapeleita ennen kokeneet mitään havaittavia signaalin heikkenemistä. Toinen ylösalaisin että RG11 kaapeli on, että se voi välittää signaaleja korkeammalla taajuusalueella, jonka rg6 kaapeli voisi enää kantaa.

Luultavasti suurin haittapuoli RG11 kaapeli on sen korkeampi hinta per metri. Hinnannousu voi lisätä jopa melko nopeasti, sitä käytetään usein pitkiä matkoja. Syynä korkeampi hinta on paksuus kaapelin ja johtimen itsensä kaapelin. Enemmän materiaaleja suoraan kääntää korkeampia kustannuksia valmistaa. Koska johdin sisällä RG6 on halkaisijaltaan pienempi, koko paksuus rg6 kaapeli on myös ohuempi.

Toinen ongelma RG11 on joustavuuden puute, mikä johtuu suurelta osin paksuus kaapelin. Tämä tekee käytöstä RG11 kaapeleita yhteistä kotiyhteyksien hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta. RG11 kaapeli ei ole oikeastaan ​​suunniteltu taivuttaa kulmiin tai ottaa teräviä käännöksiä. RG6 on paljon parempi tämä ja siksi se on usein edullista kotiin laitoksissa. RG11 kaapeli käytetään usein selkäranka laitoksissa missä olisi yleensä tarvitse liittää kaksi seikkaa, jotka on erotettu toisistaan ​​hieman kaukana.

Jos sinulla on jo RG11 kaapeli mutta tarvitsevat RG6, se on turvallista käyttää RG11 kaapeli paikalleen ja odota mitään menetystä signaalin laadun. Päinvastainen ei ole aina totta, koska riippuen signaalin ainetta, RG6 voi tai ei voi riittää.

Yhteenveto:

1. RG11 on parempi säilyttämään signaalin laatu kuin RG62. RG11 pystyy toimimaan paljon suuremmilla taajuuksilla kuin RG6

3. RG11 maksaa enemmän kuin RG6

4. RG11 on kaksi kertaa niin paksu kuin RG6

5. RG11 ei ole yhtä joustava kuin RG6