Ero TFT ja QVGATFT vs QVGA

TFT (Thin Film Transistor) ja QVGA (Quarter VGA) kaksi termiä, jotka me yleensä kohtaavat katsomme LCD-näytöt matkapuhelinten ja muita pieniä laitteita. Ne antavat meille nopeasti käsityksen tiedot LCD ilman kaivaa liikaa käsin. Nämä eivät ole kilpailevia teknologioita vaikka ja molemmat voivat olla totta yhteen laitteeseen. TFT on rakennusmenetelmän, jossa näyttö on valmistettu asettamalla ohut kalvo piitä lasisubstraatille. Toisaalta, QVGA on yksinkertaisesti lyhyempi muoto, joka ilmaisee päätöslauselman 320240. VGA resoluutio on 640480 ja QVGA-resoluutiolla on tasan neljäsosa siitä.

TFT on parannettu tekniikka. Tietäen, että näytön kanssa tehdään TFT prosessin pitäisi kertoa, että se on parempi kuin nestekidenäytöt, jotka on rakennettu käyttämällä vanhempaa teknologiaa. Se vastaa nopeammin, siis tarjota entistä nesteen liikettä. Koska QVGA on yksi alempia tarkkuuksia, sinun pitäisi tietää, että laite, joka ostat voidaan rajoittaa ohjelmiston että se pystyy toimimaan. Jotkin sovellukset vaativat VGA tai korkeampi, kun taas toiset eivät tarjota yhteensopivuus laitteita, jotka on QVGA. On kuitenkin vielä parempi tarkistaa sovellusten pyörittämiseen tarvittavat ovatko ne pystyvät tuettava laite, jonka haluat ostaa.

Johtuen tarjoamia etuja TFT LCD, ne ovat nyt laajasti saatavilla runsaasti erilaisia ​​näytön kokoa, joita käytetään eri laitteissa. Sinä 'd löytää TFT: t pöytätietokoneissa, kannettavat tietokoneet, musiikkisoittimet, netbooks, ja paljon muita. Toisaalta, QVGA on melko alhainen resoluutio ja suurin osa isompi näyttö ei enää tue sitä. Laitteet missä olisi yleisesti katso QVGA on matkapuhelimissa ja kannettavat musiikkisoittimet, joissa kuvaruutukoon pitää pienenä. Vaikka nämä pienet laitteet, QVGA hitaasti korvataan korkeamman VGA. Tämä on suuntaus, joka todennäköisesti jatkuu kuten kannettavien laitteiden on tullut yhä voimakas elektroniikka.

Yhteenveto:1. TFT kuvataan nestekidenäytön on rakennettu samalla QVGA on erittäin suosittu resoluutio.

2. TFT osoittaa tehokkuutta ja suorituskykyä LCD samalla QVGA sanella, mitkä sovellukset voidaan tai 't ajaa.