Ero WD Caviar Green ja mustaWD Caviar Green vs Musta

Western Digital, tai joka tunnetaan paremmin nimellä WD, on yksi johtavista kovalevy teollisuudelle. Western Digital on tullut ulos monenlaisia ​​kiintolevyjen ja laajemmin käytetty niistä ovat Caviar Green ja musta. No, melkein kaikki on niin sekava, kun se tulee valita WD Caviar Green ja musta kovalevyjä, koska niillä on monia eroja.

Olkaamme keskustella joistakin eroista WD Caviar Green ja musta kiintolevyt. Kun puhutaan niiden suorituskykyä, WD Caviar Black 'suorituskyky on parempi kuin Green' s. WD Caviar Black on meluisa, ja myös kuluttaa enemmän virtaa. Toisaalta, WD Green pidetään kovalevy yleiseen käyttöön. WD Green tekee vähemmän melua, ja on tehokkaampi tehon kulutus.

No, WD Caviar Green kovalevy alkaa 86 mb / s, ja päättyy 65 mb / s. Lisäksi WD Green on raskas NCQ optimointia, ja tiedetään toimia hyvin monien levyn kuormia. Toisaalta, WD musta alkaa 110 mb / s, ja päättyy 85 mb / s.

Vaikka WD Caviar Green kovalevy on 5400 rpm nopeutta, Black kiintolevy on 7200 rpm nopeudella. Kun kyseessä on energiansäästö, vihreän asemat käyttävät vain 35 prosenttia vähemmän energiaa, kun lukee tai kirjoittaa, verrattuna 64 prosenttia musta asemat.

Toisin kuin WD Caviar musta, WD Green asemat eivät ole nopeita, koska niillä on alennettu karan kierto.

Verrattaessa hinta kaksi asemaa, WD kaviaari vihreä asemat ovat halvempia kuin WD Caviar mustat asemia.

Yhteenveto:1. WD Caviar Black-kiintolevyn 'suorituskyky pidetään paljon parempi kuin WD Caviar Green kovalevy' suorituskykyä.

2. WD Caviar Black on meluisa, ja myös kuluttaa enemmän virtaa. Toisaalta, WD Green tekee vähemmän melua, ja on tehokkaampi tehon kulutus.

3. Vaikka WD Caviar Green kovalevy on 5400 rpm nopeutta, Black kiintolevy on 7200 rpm nopeudella.

4. Vihreä asemat käyttävät vain 35 prosenttia vähemmän energiaa, kun lukee tai kirjoittaa, verrattuna 64 prosenttia musta asemat.

5. Toisin kuin WD Caviar musta, WD Green asemat eivät ole nopeita.