Ero Nokia N8 ja Samsung Omnia HDNokia N8 vs. Samsung Omnia HD

Nokia N8 ja Samsung Omnia HD ovat kahdelta eri yritysten, tietenkin, mutta kaksi osakkeita paljon yhteistä; vähän vaihtelua tietenkin. Voit aloittaa pois, niiden fyysiset ominaisuudet ovat hieman erilaiset. Omnia HD on pidempi täysi senttimetri ja raskaampi noin 100 grammaa kuin Nokia N8. Mitä suurempi koko Omnia HD on vain tarkoituksenmukaista järjestää hieman suurempi 3. 7 tuuman näyttö N8 's 3. 5 tuuman näyttö. Syrjään, kokoero, kaksi näytöt ovat täsmälleen samat. Niillä molemmilla on sama resoluutio, AMOLED näyttöjä, ja suojattu gorilla lasi.

Suurin ero näiden kahden välillä on myös heidän suurin samankaltaisuus; Symbian-käyttöjärjestelmään. Omnia HD on tunnettu, vaikka hyvin vuotiaita, Series 60, kun N8 on käynnissä hyvin uusi Symbian ^ 3. S60 on kokeiltu, mutta se ei ole enää kilpailukykyistä tykkää Android ja iOS. Symbian ^ 3 on paljon uudempi ja käsitellään useita puutteita vanhempi Symbian OS mutta ei ole kirjattua ja ilman havaittavaa valikoima sovelluksia.

Yksi ero on niiden kameroita. Vaikka Omnia HD on 8 megapikselin kamera, N8 on 12 megapikselin kamera. Molemmat kamerat eivät ole erinomainen linssit vaikka niin he molemmat erinomaista kuvia. Videot ovat par koska molemmat pystyvät ottamaan 720p laatuun HD-videota. Kaksi puhelimet käyttävät eri vilkkuu vaikka. N8 on Xenon-salama, joka antaa of paljon valoa lyhyessä ajassa, kun Omnia HD on LED-salama. Vaikka LED-salama voi tuota yhtä paljon valoa kuin Xenon-salama, se voidaan kytkeä päälle jatkuvasti videotallenne.Lopuksi Omnia HD on suurempi akku verrattuna N8; 1500mAh ja 1200mAh vastaavasti. Yhdellä täysi lataus, Omnia HD voi saada ylimääräisen tunnin puheluita tai missä tahansa 50 200 tuntia valmiusaikaa yli N8.

Yhteenveto:
Omnia HD on isompi ja painavampi kuin N8
Omnia HD on hieman isompi näyttö kuin N8
Omnia HD on vanhempi käyttöjärjestelmä kuin N8
N8 kamera on parempi kuin Omnia HD
N8 on Xenon-salama, kun Omnia HD on LED-salama
N8 on parempi elin kuin Omnia HD