Ero Vahvistus ja RetransmissionAmplification vs Uudelleenlähetys

Signaalit minkäänlaisia ​​onko sähköinen, optinen tai ääntä, vähitellen heikkenee, kun se kulkee kauempana lähteestä. Jotta signaali saavuttaa edelleen tietty menetelmää on käytettävä palauttaa signaalin alkuperäisen vahvuuden, kun se on kulkenut jonkin matkaa. Monistaminen on yksinkertaisin tapa ja se pohjimmiltaan kasvattaa signaalin teho. Uudelleenlähetystä toisaalta, on monimutkaisempi menetelmä, joka vie signaalin, poimii tiedot ja lähettää nämä tiedot uutena signaalia.

Tärkein haittapuoli vahvistus on sen kyvyttömyys syrjiä mikä on melu ja joka on osa signaalin. Jos kohinaa käyttöön signaali, vahvistimen lisäisi myös voimaa melua. Kanssa uudelleenlähetystä, järjestelmä pystyy erottamaan kaksi ja kuljettaa tietojen päälle jättäen kohinan takana. Tästä syystä uudelleenlähetystä on paremmin menetelmä erittäin pitkiä matkoja kuin kohinan vahvistus voi nopeasti lisätä-up ja tehdä signaali käsittämättömän määränpäässä.

Toinen hyvä näkökohta uudelleenlähetystä on sen kyky monistaa signaalin useita rivejä. Jos yrität saavuttaa sama jakamalla yksi signaali kahteen tai useampaan, sitten vain täydentää sitä palauttaa alkuperäisen vahvuus, ongelma melu pahentaa entisestään.Todennäköisesti yksi huono puoli uudelleenlähetys on, että se tuo tietyn määrän viivästyksen tai viiveellä. Vahvistimet toimivat usein reaaliaikaisesti ja se olisi automaattisesti lähtö syötetyn signaalin, mutta suuremmalla teholla. Kanssa uudelleenlähetystä, panos on analysoitava, jotta selvittää tietoja, jotka on rekonstruoitu lähtöön. Vaikka aika kuluu on hyvin pieni, se voi silti olla varsin merkittävä, kun lasketaan yhteen.

Monistaminen on erittäin hyvä silloin, kun tavoitteena on saada hyvin suuri signaali, jonka ei odoteta matkustaa kovin pitkälle. Mutta digitaalisten tietojärjestelmien joka kattaa pitkiä matkoja, se on paljon parempi käyttää uudelleenlähetystä säilyttää alkuperäiset tiedot tarkasti.

Yhteenveto:

Monistaminen on yksinkertainen verrattuna Retransmission

Monistaminen ei erotella signaalin ja kohina samalla Retransmission usein tekee

Monistaminen on yleensä yhtä median taas Retransmission? voi helposti ylittää keskipitkän

Monistus ei sovellu hyvin pitkiä matkoja, kun uudelleenlähetys on

Monistaminen ei ole yhtä hyvä kuin uudelleenlähetystä halkaisu signaaleja