Ero HG20 ja HG21HG20 vs HG21

Canon HG21 on enemmän kuin pelkkä päivitys sen nuorempi sisarus, The HG20. Se parantaa heikkouksista HG20 lisäämättä omaa. Merkittävä parannus kanssa HG21 on siirtyminen standardin LCD on monikulmainen elävä versio. Se tarjoaa paljon laajempi katselukulma, joka on varsin hyödyllistä, kun käytät LCD kuvien rajaamiseen kunnolla. Siinä myös esitetään paremmin kuva, kun käytetään kirkkaassa valossa, toisin kuin nestekidenäytön HG20, joka pesee pois melko nopeasti.

Kun käytetään kirkkaassa auringonvalossa, jopa paremmin LCD on HG21 isn 't paljon käyttöä kuvaamisen. Tässä tilanteessa HG21 vielä voittaa pois, koska se on myös varustettu 0.27in etsin. Vaikka se voitti' t käyttää liian usein, se voi olla erittäin hyödyllistä joissakin tilanteissa. HG20 ei ole etsin ja käyttäjän tarvitsee varjossa LCD, lukuun ottamatta pitämällä kameraa ja yrittää saada hyvä laukaus, jotta itse nähdä mitä syömällä.

Toinen parannus, joka oli toteutettu HG21 on sisällyttäminen beefier 120GB ajaa, toisin kuin 60GB ajomatkan HG20. Kaksinkertaisen määrän levytilaa tarkoittaa kahdesti enimmäisaikaa että voit kuvata ennen sinun täytyy upottaa tallenteita tietokoneeseen. On hyvä huomata kuitenkin, että tekee jatkuvaa back-up on edelleen suositeltavaa, koska menettää 120GB kuvamateriaalia vuoksi kadonnut tai vahinko videokamera on melko huono.

LCD muutos ei vaikuta painoa, mutta lisäämällä etsimen ja isompi kovalevy pitäisi kääntää kasvuun kokoa ja painoa. Mutta huolimatta siitä, että HG21 ei ole suurempi kuin HG20 ja painaa vain 25 g painavampi kuin HG20. Ero on todella hyvin pieni ja useimmat käyttäjät eivät oikeastaan ​​pysty ilmoituksen vierekkäin verrattuna.

Jotta loput eritelmät, HG21 on täsmälleen samanlainen kuin HG20; kuten anturi, zoom-kerroin, akku ja muut tallennus vaatimukset.Yhteenveto:

1. HG21 on kuvakulmaosia elävä LCD ei löydy HG20

2. HG21 on varustettu etsimen avulla HG20 ei

3. HG21 on varustettu 120 gigatavun kiintolevyä, kun HG20 on 60GB ajaa