Ero Nokia N8 ja HTC Evo 4GNokia N8 vs. HTC Evo 4G

Nokia N8 ja HTC Evo 4G ovat high-end puhelimissa, joissa on parhaat ominaisuudet, mutta sopivasti korkeampi hinta. Suurin ero N8 ja Evo 4G on verkkoon. Vaikka N8 on yhteensopiva GSM-verkoissa, Evo 4G on CDMA puhelin. N8 on reuna täällä GSM on standardi käyttää useimmilla alueilla maailmassa. CDMA kattavuus on melko rajallinen, joten Don 't odottaa mennä roaming Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Kattavuus syrjään, WiMax pitäisi pystyä tarjoamaan nopeampi Internet nopeuksilla.

Muodon osalta, Evo 4G on huomattavasti suurempi kuin N8 kaikissa ulottuvuuksissa. Voit myös tuntea lisäpainoa, koska Evo 4G on noin 25% painavampi kuin N8. Lisätyn koon Evo 4G on pian unohdettu kun näet sen valtavan 4. 3 tuuman näyttö, joka kääpiö 3. 5 tuuman näyttö N8. Isompi näyttö, varsinkin kun täydentää suurempi tarkkuus, helpottaa lukea tekstiä ja selata verkkosivuja. Katselu videoita Evo 4G on myös yksi parhaista matkapuhelimen ja se on jopa seisontatuki niin, että voit helposti tue se pöydälle.

Suurin vetää N8 on kamera. Sen 12 megapikselin Snapper, Carl-Zeiss-objektiivi ja Xenon-salama on helppo ottaa hienoja kuvia jopa vähemmän kuin ihanteellinen tilanteisiin. Evo 4G Kamera on vähän alle kuin N8 vain 8 megapikseliä, mutta se on silti parempi kuin useimmat kilpailu. LED salama ei ehkä ole yhtä hyvä kuin Xenon N8 mutta jossa on kaksi niistä kompensoi hieman. Video-viisasta, nämä kaksi ovat enemmän tai vähemmän tasaiselle alustalle koska molemmat kykenevät 720p.Evo 4G mahduttaa huomattavasti suurempi akun 1500mAh kuin N8 's 1200mAh. Tästä huolimatta N8 vielä onnistuu outlast Evo 4G puhelut ja vielä enemmän kanssa valmiusaika. Vaikka N8 voi hallita yli 300 tuntia valmiustilassa, Evo 4G voi johtaa ainoastaan ​​puolet. Virtahäiriöt voi tulla vakava kuin laitteen ikääntyessä ja akku alkaa heikkenemisestä.

Yhteenveto:
N8 on GSM puhelin taas Evo 4G on CDMA puhelin
Evo 4G on isompi ja painavampi kuin N8
Evo 4G on isompi näyttö kuin N8
N8 on parempi kamera kuin Evo 4G