Ero DirecTV HR21 ja DirecTV HR22DirecTV HR21 vs DirecTV HR22

HR21 ja HR22 kaksi laitteistoversiota DirecTV. Nämä kaksi dvrs avulla käyttäjät voivat tallentaa SD- ja HD-tason videoita katseltavaksi myöhemmässä aikataulu. Heillä on myös enemmän ominaisuuksia, että käyttäjä voi käyttää parantaa hänen yleistä kokemusta.

Merkittävin ja luultavasti ainoa laitteisto ero näiden kahden välillä on koko niiden kiintolevyt. HR21 on varustettu 320 Gt kiintolevyä, kun HR22 on 500GB yksi. Ylimääräinen varastointi HR22 mahdollistaa huomattavasti enemmän nauhoitettuja ohjelmia laitteeseen tallennetun ennen pitäisi aloittaa poistamalla osoittaa tilaa tulevia tallenteita. Tämä ei ole oikeastaan ​​niin merkittävä päivitys, mutta jotkut ihmiset tallentaa paljon ohjelmia voi löytää lisää levytilaa erittäin hyödyllinen. Kaikissa muissa aspekteissa HR21 ja HR22 ovat täsmälleen samat. Don 't odottaa löytävänsä mitään uutta kanssa HR22.

Molemmissa laitteissa, voit löytää HDMI, RCA, osan ja komposiittivideolähtöliittimistä vaihtoehtoja yhdessä TOSLINK äänen. Näiden pitäisi riittää yhdistää eniten vide laitteisiin. Sen lisäksi SD resoluutio, molemmat ovat myös nauhoittaa 1080p, 1080i, 720p, 480p, ja 480i. Molemmat ovat myös varustettu kaksi viritintä, jonka pitäisi mahdollistaa voit tallentaa virtojen kerralla.

Koska suurempi kiintolevy on kalliimpaa, odottaa maksamaan enemmän HR22 kuin HR21. Jos olet talousarvio, HR21 on selvä voittaja, kun HR22 on tarkoitettu niille, jotka eivät välitä kustannuksista ero näiden kahden välillä.

Jos et tallentaa paljon TV-ohjelmia, on syytä tutkii HR22 sijaan HR21. Mutta niille, jotka jo omistavat HR21, ei ole oikeastaan ​​mitään uutta HR22 joka tekisi kannattaa päivittää. Jos sinulla on tilaa ongelmia HR21, se on halvempaa yksinkertaisesti siirtää sisältöä ulkoiseen asemaan tai siirtää sen verkossa käyttämällä Fast Ethernet-yhteyden, että molemmat laitteet ovat varustettu. Voit varmuuskopioida ne tyhjä DVD jotka ovat erittäin halpoja.Yhteenveto:

1. HR21 on 320GB levytilaa kun HR22 on 500GB levytilaa

2. HR21 on halvempi verrattuna HR22