Ero Cable \u0026 Wirekaapeleiden ja johtojen

Ja johdot ovat termejä, jotka sekoitetaan usein. Suurimman osan ajasta, ihmiset käyttävät kaapeleiden ja johtojen vaihdellen ilman selvästi ymmärtämään merkityksiä.

Lanka on yksi johdin kun taas kaapeli on kahden tai useamman eristettyä johdinta. Vaikka on olemassa useita säikeitä tai yhden lohkon ja vain yksi johdin, niin me kutsumme sitä lanka. Lisäksi, jos on useita johtimia, mutta ei eristystä, sen katsotaan olevan langan.

Voidaan myös sanoa, että johtimet sijaitsevat kaapelit. Wire mitataan yleensä tarkastelemalla halkaisija. Ne ryhmitellään kohti mittarin numero. Jos numero on pienempi, niin lanka on paksumpi. Yleensä johdot käytetään kodeissa tulevat 10 C 20 mittareita. Johdot on myös ryhmitelty niiden eristämistapa sähköntuotantokapasiteetti.Kaapeli koostuu kahdesta tai useammasta johtimen tai johtimet vaipallinen yhteen vaippaan. Kaapelit ovat positiivisia tai kuuma rivit niitä, jotka kantavat nykyinen ja neutraali linja, joka täydentää silmukka. Saattaa olla myös kolmas lanka, joka toimii maadoitusjohto. Kaapelit luokitellaan normaalisti kohti lankojen lukumäärä sillä on myös mukaan mittarin.
Yleensä kaksi johdot löytyy C säikeislangan ja umpilanka. Kaapelit on neljä perustyyppiä C kierretty paria kaapeli, monijohtimiset kaapeli, koaksiaalikaapeli, ja valokaapelin. Jotkut muut tyypit kaapelit ovat kahden johtimen kaapeli, kolme johdinta kaapeli, BX kaapeli, Romex kaapeli, termostaatti kaapeli, TV lanka, kotiverkko, jatkojohto, laite johdot, valikoima ja kuivain johdot.
Yhteenveto

1. Lanka on yksi johdin, kun taas kaapeli on kahden tai useamman eristettyä johdinta.
2. Vaikka on useita säikeitä tai yhden lohkon ja vain yksi johdin, niin me kutsumme sitä lanka.
3. Kaapeli koostuu kahdesta tai useammasta johtimen tai johtimet verhoutunut yhteen tuppi.
4. Wire mitataan yleensä tarkastelemalla halkaisijan ja ryhmitellään kohti mittarin numero ja eristeen tyyppi. Kaapelit luokitellaan normaalisti kohti lankojen lukumäärä sillä on myös mukaan mittarin.