Ero Crystal ja ResonaattorikitaratCrystal VS Resonaattorikitarat

Crystal ja resonaattori käytetään pääasiassa kello lähteistä. Vaikka molemmat kristallin ja resonaattori käytetään laajasti, niillä on monia eroja. Ihmiset tuskin tietää ero näiden kahden välillä.

Yksi voi törmännyt monenlaisia ​​ero resonaattorien ja kiteitä. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä kristallin ja resonaattori on tarkkuus. Kun kiteet tulevat pienellä toleranssilla 30-50 ppm, resonaattorit tulevat toleranssilla yhtä prosenttia nimellistaajuudesta. Toisin kuin resonaattorit, kiteet tiedetään olevan tarkempi. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että resonaattorit tulevat 0,1 prosenttia lämpötilan vakaus ja kiteet tulevat 0,005 prosenttia lämpötilan vakaus.

Kun resonaattori eivät ole kovin herkkiä, kiteet ovat varsin herkkiä. Nämä kaksi ovat myös erilaiset niiden koon. Resonaattorit ovat pienempiä verrattuna kiteitä.

Resonaattorit tarvitsevat sisäinen kondensaattoreita tai joskus ulkoinen yksi toimintaansa. Toisaalta, kiteet tarvitsevat ulkoista kondensaattoreita.Verrattaessa hintaa, resonaattorit halpaa kuin kiteet. Tämä johtuu siitä, että resonaattorit on helppo tehdä kuin kiteet. Resonaattorit ovat tunnetusti hyvä pienelle sarjaportteja taas kiteitä tiedetään olevan hyvä nopeita sarjaporttia. Toisin kuin kiteet, resonaattorit on parempi ESD toleranssi. Resonaattorit myös tullut hyvä iskuja ja tärinää toleranssi verrattuna kiteitä.

Kiteet ovat erittäin sopivia aikaa pitäminen, RTC ja seinäkellot. Toisaalta, resonaattorit eivät sovellu tällaisia ​​ajanottajia.

Yhteenveto

1. Toisin kuin resonaattorit, kiteet tiedetään olevan tarkempi. Kun kiteet tulevat pienellä toleranssilla 30-50 ppm, resonaattorit tulevat toleranssilla yhtä prosenttia nimellistaajuudesta.
2. kiteet ovat varsin sopivia aikaa pitäminen, RTC ja seinäkellot. Toisaalta, resonaattorit eivät sovellu tällaisia ​​ajanottajia.
3. Verrattaessa hintaa, resonaattorit halpaa kuin kiteet.
4. resonaattorit ovat pienempiä verrattuna kiteitä.
5. Resonaattorit ovat tunnetusti hyvä pienelle sarjaportteja taas kiteitä tiedetään olevan hyvä nopeita sarjaporttia.
6. Toisin kuin kiteet, resonaattorit on parempi ESD toleranssi. Resonaattorit myös tullut hyvä iskuja ja tärinää toleranssi verrattuna kiteitä.