Ero 60Hz ja 120Hz LED-televisiot60Hz vs. 120Hz LED-televisiot

LED-televisiot ovat uusin tarjonnasta näkyvin TV valmistajat kuten Sony ja Samsung. Huolimatta uusia, ne silti kuljettaa joitakin näkökulma vanhempien LCD-televisiot. Yksi uusi ominaisuus, joka on saatavilla myös joissakin LED-TV on 120 Hz ominaisuus. Ero 60Hz ja 120Hz LED-TV on edelleen sama kuin heidän LCD kollegansa, joka on virkistystaajuus. 120Hz LED-televisiot virkistää ruudun kaksi kertaa niin nopeasti kuin 60Hz LED-televisiot.

Käsitteen takana virkistystaajuus kuuluu miten mieli käsittelee kuvia silmiin. Jos ero yhdestä kuvan toiseen on melko pieni, mieli yhdistää ne yhteen muodostaen liikettä. Jos muutos on todella suuri, mieli voi enää luoda nesteen liikettä. 60Hz on vanhempi standardi, joka luotiin pienille SD televisiot. Mutta paljon suurempi televisiot nykyään, 60Hz ehkä enää riitä selviytymään ja että 's jossa 120Hz tulee pelata.

120Hz LED-televisiot ovat parempia kuin 60Hz LED-televisiot, kun se tulee videoita nopeasti kohtauksia. Tämä on tyypillistä urheilutapahtumien ja toiminta elokuvia missä asiat voivat tapahtua silmänräpäyksessä. 120Hz LED TV pystyy näyttämään ylimääräisen kehyksen välissä tyypillisessä 60Hz LED TV kehyksiä. Mutta lähde videon tulisi olla framerate vähintään 60Hz varten 120 Hz LED-TV hyödylliseksi. Vaikka framerate on alle 120 Hz, 120Hz LED-televisiot pystyvät lomittuvaksi rungot yhdessä tarjota välirungon. Jos framerate on alle 60 Hz, TV ei ole muuta yksinkertaisesti toistaa kehykset; jolloin mitään etua. Tämän vuoksi myös et saa merkittävää eroa katseltaessa tyypillinen SD televisiokanavia.LED-televisiot ovat oikeastaan ​​ole erilainen kuin vanhemmat LCD-televisiot, koska ne silti käyttää nestekidenäytöt pääkomponenttina. Ainoa muutos on käyttää LED sijaan CCFL valoa näytön taakse. Vaikka tämä on joitakin etuja sekä, LED-televisiot eivät oikeastaan ​​hyödyntää todellinen LED-tekniikkaa kuten AMOLED näyttöjä.

Yhteenveto:

120Hz LED-televisiot virkistää kaksi kertaa niin nopeasti 60Hz LED-televisiot

120Hz LED-televisiot ovat parempia nopeasti liikkuvien toimia kuin 60Hz LED-televisiot