Ero plasma- ja taulutelevisiotPlasma vs taulutelevisiot

Kanssa TV nykyään, se ei enää kuinka leveä se on, mutta myös kuinka tasainen se on. Katodisädekuvaputken TV on nyt menneisyyteen, koska se on iso ja erittäin hankala. Uusi tekniikka synnytti näyttötyyppien että ei ainoastaan ​​tarjota parempaa visuaalista laatua, mutta se myös kuluttaa vähemmän tilaa. Ohuempi ja kevyempi ovat 'in' näinä päivinä, ja televisiot ovat erinomainen esimerkki tästä. Olemme nyt vuotiaana taulutelevisio.

On oikeastaan ​​erilaisia ​​teknologiat, jotka mahdollistavat ominaisuudet videoiden näyttämiseen suhteellisen tasaiselle pinnalle. Ei kaikenlaisia ​​taulutelevisioita käyttävät samaa tekniikkaa. Ennen vanhaan, jos halusi TV, sinun piti saada katodisädeputken. Tänään, kun haluat ostaa taulutelevisio, sinulta kysytään mikä tyyppi!

Taulutelevisiot voi olla joko kaksi yleistä tyyppiä '' haihtuvia tai staattinen.

Staattinen näytöt hyödyntää materiaaleja, jotka ovat bistabiili väri toteaa. Staattinen tyypit toimivat vähemmän energiaa; kuitenkin, ne ovat yleensä hitaampia hinnat virkistävä. Siksi he tekevät vähemmän toivotusti kuin interaktiivinen näyttö. Tällaiset näytöt eivät ole tunnettuja. Esimerkkejä staattisen näytöt ovat: elektroforeettinen näyttöjä, kaksivärisiä pallo, ja interferometrisestä modulaattori näyttöjä.

Tavallisimmat taulutelevisiot ovat haihtuvia niitä. Tämäntyyppiset näytöt ovat nopeampia virkistävä hinnat. Jopa staattisia kuvia, pikseleiden kuvassa oleviin virkistetään säännöllisesti (useita kertoja sekunnissa), joten kuva voitti 't fade.

On olemassa monia haihtuvia tyyppejä litteiden näyttöjen valita myös '' Plasma, LCD, OLED, LEDit, elds, SED, FBI, ja tarve saada. Vau! Että 'sa paljon hormonaalisten haitta! Viimeiset kolme tyyppiä ovat suhteellisen uusi tekniikka ja eivät ole vielä kaupallisesti saatavilla. Jos ne ovat, ne voivat olla vaikea saada kuin vielä. Ensimmäiset neljä ovat kuitenkin jo markkinoilla tekee aaltoja maailmanlaajuisesti .Plasma näytöt ovat suosittuja, ellei jopa, haihtuvan tyyppejä. Plasmanäytöissä lukemattomia pieniä soluja kahden lasi. Nämä solut pidä jalokaasut ja kun sähköisesti stimuloidaan, ne muuttuvat plasma. Plasma säteilee UV-valo, joka puolestaan ​​herättää tai stimuloi fosforeista säteillä näkyvää valoa. Monet ihmiset sekoittavat plasmanäyttöjen kanssa nestekidenäytöt, jotka ovat hyvin erilaisia ​​käyttämän tekniikan.

Yhteenveto:

1. Taulu näytöt ovat kokoelmia näyttöjä, jotka eivät käytä CRT-tekniikka, joka mahdollistaa niiden olevan tasainen ja kevyempi. Plasmaksi näyttö, toisaalta on eräänlainen litteä näyttö, joka käyttää plasman päästöjen kautta jalokaasujen seokset näyttää näkyvää valoa.

2. Taulu näytöt voidaan luokitella kahteen yleiseen tyyppiä '' staattisia ja epävakaa. Plasma näyttö on eräänlainen haihtuvia näytön.