Ero DVD- ja Blu-RayDVD vs. Blu-Ray

DVD oli väistämätön naula arkkuun videon muodossa. Digital Video Disc on usein lyhennetty DVD. DVD on pieni pyöreä levy ominaisuuksia tallentaa suuria muotoja dataa. Se on ihanteellinen muoto, jota käytetään usein tallentaa sekä audio- visuaalisia tietoja. Digitaalinen levy tämänkaltaiset voidaan toistaa useita eri laitteita. Video pelaaja on jo pitkään korvattu helpompaa levysoitin. DVD-soittimet voivat olla monissa eri laitteissa. Siellä on pelaaja, jota käytetään katsella elokuvia perheen television; on olemassa kannettavat soittimet, jotka sisältävät omat pieni näyttö ja on jopa pelaajia, joita voidaan käyttää autossa viihdyttää pitkillä matkoilla.

DVD on suuri tallennuskapasiteetti. Se on kyky pitää kymmenen kertaa tietoja kuin CD-levylle. Tavallinen DVD on tällä hetkellä saatavana kahdessa muodossa; a 4. 7 GB-muodossa ja 17 Gt muodossa. Jokainen näistä kokoja tarjoaa riittävästi tilaa järjestää tuntikausia viihdettä. Sekä tulossa jo täynnä sisältöä, DVD-levyjä voidaan käyttää tallennusvälineenä. On kaksi tallennusformaateista DVD-levyjen, DVD-R ja DVD-RW. DVD-R tarkoittaa, että voit tallentaa tietoja levylle vain kerran; DVD-RW voi tallentaa dataa uudestaan ​​ja uudestaan.

Blu-ray-levyt ovat viime kädessä uuden kehityksen varastointiin kuva- ja äänidataa. Blu-ray-levyt näyttävät mitään erilaista DVD, molemmat ovat pieniä pyöreitä kannettavia levyjen tietoja. Tärkein ero näiden kahden välillä on visuaalinen ja äänen laatua; Blu-ray-levy pystyy tarjoamaan katsojalle 19201080 resoluutio. Tämä on erittäin korkea HDTV laatu ja on tällä hetkellä vertaansa vailla sen vision.

Jotta pelata uuden Blu-ray-levyjä sinun tulee päivittää DVD-soitin Blu-ray-soitin. Alkuperäinen DVD ei toista sinisellä-ray-soittimen; jokainen pelaaja käyttää erilaisia ​​laser lukea tietoja. Blu-ray DVD-soittimet käyttävät sinistä laseria lukea tallennetut tiedot. Kerros tietojen Blu-ray-levy on asetettu huomattavasti lähempänä linssiä kuin punainen laser DVD. Sininen laser on paljon lyhyempi aallonpituus, jolloin kyky merkittävästi tallentaa enemmän tietoa. Varastointi ominaisuuksia Blu-ray-levy on kymmenen kertaa kuin sen vastine; levyjä on kyky pitää jopa 50 Gt visuaalisten tai audiodatan.

Blu-ray-levy, kuten DVD, voidaan käyttää tallentamaan kuvan ja äänen tiedot. On olemassa kaksi pääasiallista eroja tallennus, joista ensimmäinen on laatu. Tallennus Blu-ray-levylle antaa sinulle laatua korkean videolle; ja koska lyhyempi tarvittava tila tietoja, Blu-ray-levylle mahtuu enintään 50 Gt tietoa. Jos etsit terävämmän enemmän määritelty kuvan ja levyn, joka on lisääntynyt tallennuskapasiteetti on tärkeää investoida Blu-ray eikä sen huonompi serkku, DVD.

Yhteenveto

1. Sekä DVD ja Blu-ray-levyjä tarjoavat mahdollisuuden tarkastella visuaalista ja äänitiedostoja.2. Tiedot DVD luetaan käyttäen punainen laser ja tiedot Blu-ray luetaan sinisen laser-valon.

3. Tallennuskapasiteetti DVD on pienempi kuin Blu-ray-levylle.

4. Blu-ray-levyjen tarjoavat korkeamman resoluution kuvanlaadun.

5. Blu-ray-levylle mahtuu jopa 50GBs tietojen verrattuna vain 17 Gt DVD-levyn.

6. Blu-ray-levyjä voi luettavaksi normaali DVD-soitin ja vaativat asiantuntija kone.