Ero Nook WiFi ja WiFi / 3G Nook WiFi vs WiFi / 3G

E-lukija on niche tuote, joka palvelee niitä, jotka rakastavat lukea. Vaikka Amazon on Kindle, Barnes \u0026 Noble on myös Nook. Alkuperäinen malli Nook tuli WiFi ja 3G, sitten toinen malli ei 3G julkaistiin. Tärkein ero niiden välillä on tietenkin, ettei 3G-yhteydet jälkimmäisen mallin. WiFi on hyvä tarpeeksi useimmille ihmisille, joilla on WiFi-yhteys kotona, toimistossa, ja monet laitokset. Version kanssa 3G on hyvä ihmisille, joilla ei ole pääsyä WiFi kuormittajat.

Yhdessä menetys 3G-moduuli on hinnanalennus. Nook WiFi oli noin $ 80 halvempi kuin WiFi / 3G. Jos haluat parasta, WiFi / 3G ja lisäksi $ 80 voi olla sen arvoista. Mutta niille, jotka ovat käytännöllisiä ja on kohtuullinen WiFi-yhteys, Nook WiFi on enemmän kuin riittävä, ja on paljon halvempaa kuin WiFi / 3G. Vaikka se näyttää olevan huomaamaton, Nook WiFi on myös hieman kevyempi poistamisen vuoksi 3G-moduuli.

Koska Barnes ja Noble julkaisi Nook WiFi, he ovat lopettaneet tekemällä 3G pystyy malleja uudet versiot Nook. Sekä Nook Color ja Nook 2 ovat käytettävissä vain WiFi-vain malleissa. Jos todella haluat 3G-yhteydet, olet periaatteessa jumissa alkuperäisen Nook tai valita muiden lukulaitteiden Amazon tai Sony.Ottaa 3G-modeemi e-lukija näyttää olevan tarpeeton ja kevytmielistä, koska laaja saatavuus WiFi kuormittajat. Käyttämällä 3G on myös merkittävä akun valua ja voi olla ongelma, jos olet poissa pistorasiaan pitkiä aikoja. Useimmat ihmiset, jotka lukevat paljon matkoilla pitää 3G pois päältä suurimman osan ajasta akun virran säästämiseksi. Joten ei ottaa se ensimmäinen paikka doesnt 't vaikuta paljon tappiota.

Yhteenveto:

1. Nook WiFi / 3G on 3G-modeemi, kun Nook WiFi doesnt 't.
2. Nook WiFi / 3G on kalliimpaa kuin Nook WiFi.
3. Nook WiFi / 3G on hieman painavampi kuin Nook WiFi.