Ero Viewsonic Viewpad 4 ja Samsung Galaxy S IIViewsonic Viewpad 4 vs. Samsung Galaxy S II

Menestys Android on helppo mitata määrä puhelimia, jotka ovat ilmoittaneet sekä vanhoja ja uusia pelaajia. Galaxy S II on toinen versio Samsungin 'on hyvin suosittu luuri. Sitä vastoin Viewpad 4 on peräisin Viewsonic, jotka ovat tunnettuja niiden näyttöjen sijasta älypuhelimet. Luultavasti suurin ero Viewpad 4 ja Galaxy S II on heidän prosessorit. Vaikka Viewpad 4 urheilu 1 GHz prosessori samanlainen kuin mitä voisi löytää vanhemmissa Galaxy S, Galaxy S II on kaksiytiminen prosessori noin kaksinkertainen prosessointitehoa.

Toisin kuin 4 iPhone 4 ja 2 Galaxy S II, 4 in Viewpad 4 doesnt 't todella tarkoita, että se on neljäs versio. Se edustaa '4 tuumaa', kuten Viewpad 4 on 4. 1 tuuman näyttö . vertailun vuoksi Galaxy S II on hieman suurempi 4. 3 tuuman näyttö. Mutta syrjään vähäinen kokoero, kaksi ovat melko samanlaisia: ne tarjoavat samaa tarkkuutta, ja molemmilla on multi-touch ominaisuuksia.

Muisti on yksi alue, jossa Galaxy S II syrjäyttää Viewpad 4. Vaikka Galaxy S II voi ostaa 16 tai 32 gigatavun versioissa Viewpad 4 on vaivaiset 2 gigatavun sisäinen muisti. ViewPad 4 näyttää luottaa microSD-muistikorttipaikka asianmukainen säilytys. Galaxy S II on myös microSD-muistikorttipaikka, johon mahtuu korkein kapasiteetti SDHC: 32GB.

Mikä tahansa kannettava laite, joka doesnt 't on kamera tuntuu hyväksyttävää nykyään. Molemmat laitteet täyttävät tämän tarpeen pääkameralla katkaiseva kuvia ja toissijainen kamera videopuheluita ja turhamaisuus laukausta. Galaxy S II voittaa yli Viewpad 4 molemmissa tapauksissa. Galaxy S II on 8 megapikselin kamera ja 1. 3 megapikselin kamera vastaavasti kun Viewpad 4 on vain 5 megapikselin kamera tärkein ja VGA toissijainen kamera.Muista, että nämä tiedot eivät ole vielä vahvistettu nämä perustuvat varhaisen esikatselun molempia. Lopulliset tuotteet, kun ne vapautetaan, luultavasti Q2 2011, voi vaihdella hieman.

Yhteenveto:

1. Galaxy S II on kaksiytiminen prosessori, kun taas Viewpad 4 on yhden ytimen suoritin
2. Galaxy S II on hieman isompi näyttö kuin Viewpad 4
3. Galaxy S II on paljon enemmän muistia kuin Viewpad 4