Ero Nokia N8 ja Blackberry TorchNokia N8 vs Blackberry Torch

N8 ja Torch ovat puhelimia kahdesta suurimpia nimiä, kun se tulee liiketoiminnan älypuhelimiin. Nokia on merkittävä toimija matkapuhelimissa kun Blackberry käytännössä keksi push email. N8 käyttää Symbian, jota käyttävät lähes kaikki Nokian puhelimet, kun Torch käyttää Blackberry 's oma käyttöjärjestelmä. Liikemiehille, ei todellakaan ole valinnanvaraa, kun valinta on tehty yhtiön. Tavalliset käyttäjät voivat olla joko yksi koska ne ovat luultavasti ole sidottu joko järjestelmään.

Toinen keskeinen ero niiden välillä on niiden koossa. N8 on candybar, joka on pohjimmiltaan laatikko on hyvin vähän liikkuvia osa. Toisaalta, soihtu on liukusäädintä. Se koostuu kahdesta suurta puoliskoa, etu- ja takaosassa, ja ne liukuvat kiskoilla. Takapuolikkaa- sisältää QWERTY-näppäimistö, joka ei löydy N8. Näppäimistö mahdollistaa paljon nopeammin kirjoittamalla viestejä ja sähköposteja verrattuna kosketusnäyttö. Vaikka Torch on myös pehmeä näppäimistö, jos haluat käyttää sitä.

Yksi merkittävä etu N8 on erittäin korkea resoluutio sen kameran. Soihtu on 5 megapikselin kamera, joka on noin par useimmat älypuhelimet. Mutta N8 on 12 megapikselin kamera, joka on enemmän tyypillinen digitaalikameroita. Se ei voi tuottaa niin kuvia, jotka ovat yhtä hyviä kuin kamera, mutta paljon suurempi resoluutio mahdollistaa N8 ottaa paljon hienompaa ja suuremmat kuvat kuin useimmat muut älypuhelimet. On myös kysymys videon. N8 voi tallentaa HD 720p kun Torch, yllättäen voi. Muut puhelimiin, joissa on 5 megapikselin kenno voi 720p vide; iPhone 4 on hyvä esimerkki. Tämä puute johtuu erittäin heikko prosessori Torch. Se ei yksinkertaisesti voi käsitellä datan määrää, että se saa.Soihtu on aika hyvä älypuhelin mutta se näyttää päivätty varsinkin kun vastakkain yksi uusimmat puhelimet; kuten N8.

Yhteenveto:

N8 toimii Symbian OS kun soihtu kulkee Blackberry OS

N8 on candybar kun soihtu on dia

Soihtu on QWERTY-näppäimistö, kun taas N8 ei

N8 on parempi kamera kuin soihtu