Ero MP4 ja FLVMP4 vs FLV

FLV ja MP4 kaksi tiedostomuotoja, joita käytetään varastointiin ja videoita. Mutta mitä useimmat ihmiset eivät tiedä, että nämä ovat vain säiliöitä ja eivät oikeastaan ​​ole suoraan vastuussa suhteessa videon laadun. Suurin ero MP4 ja FLV on niiden suosio tietyillä aloilla. FLV on saavuttanut laajan käytön video streaming ja käyttävät sivustot, kuten YouTube, Hulu, ja toiset. Vertailun vuoksi MP4 käytetään laajalti kannettavissa laitteissa, kuten älypuhelimet, mediasoittimet, ja tällainen.

Verrattaessa toisiinsa, on selvästi havaittavissa, että MP4 on ylivoimainen FLV monin tavoin. Ensinnäkin, MP4 tukee valikot aivan kuten DVD taas FLV doesnt 't. MP4 tukee tekstitystä, joten MP4 videoita voi olla useita tekstityksiä ja voit valita minkä tahansa niistä. FLV doesnt' t tukea tekstityksiä ja ne ovat usein koodattu videon ja eivät ole vaihdettavissa. Toinen DVD ominaisuus, joka MP4 on ja FLV doesnt 't on jaksotus. Luvuissa break-up video pienempiin osiin voidakseen auttaa katsoja pick-up mihin hän jäi jos hän on tehdä jotain muuta katsellessaan videota. Kaikkien nämä ominaisuudet ovat suuria työkaluja, joita voidaan käyttää, kun authoring MP4 video, mutta usein jätetään käyttämättä, koska useimmat ihmiset eivät todellakaan kirjoittajalle videoita. He yksinkertaisesti muuntaa muodosta toiseen.

Vaikka laatueroja isn 't vika säiliön, kun kyseessä on H.264-videon se voi olla. FLV ei ole täysin yhteensopiva H.264, mikä rajoittaa sen hyödyllisyyttä. Yhteensopivuus H.264 ei voida vahvistaa niin Adobe on alkanut luopumassa FLV uudempaan F4V muodossa. MP4 ilman ongelmia käyttäen H.264 merkistöksi. sama pätee myös AAC audiokooderi käytetään usein yhdessä H.264.FLV ja MP4 ovat pelkästään kontteja ja sinun täytyy vain olla oikeus pelaajille mahdollisuuden tunnistaa kontin käytät. Jos se ei ole yhteensopiva, sinun täytyy löytää ohjelmisto, joka kykenee muuntamaan toisiinsa.

Yhteenveto:

1. FLV on suosittu video streaming kun MP4 on suosittu kannettavissa laitteissa
2. MP4 tukee valikoita kun FLV doesnt 't
3. MP4 tukee tekstitystä FLV doesnt 't
4. MP4 tukee kappaleita samalla FLV doesnt 't