Ero Wii ja Wii FitWii vs Wii Fit

On ehkä kohtuullista hyvittää Wii vaihtuvia kuinka pelaamista on hyppäsi yhdeltä sukupolvelta. Se oli ensimmäinen käyttöön toteuttamiskelpoisia Keholliset pelaamista että saa pelaajat kohdistaa hieman fyysinen ponnistus videopelejä pelatessaan. Se on erittäin helppo erottaa Wii Wii Fit, koska Wii on pelialusta, kun Wii Fit on peli paketti. Periaatteessa mitä saat Wii Fit on levy, joka sisältää pelejä ja Wii Tarvikelokero joka yhdistää Wii.

Wii Fit on risteytys videopeli ja käyttää konetta / video; melko paljon kuin miten Wii Sports on urheilua. Se sisältää sarjan pelejä, joissa tavoitteena on saada kehosi liikkuu niin paljon kuin mahdollista ja rakentaa hiki. Se on myös tapa valvoa teet ja jopa syöttää tietoja harjoituskertojen, joita ei ole tehty Wii Fit.

Et vain voi 't ostaa Wii Fit paketin ja odottaa pelata sitä ilman Wii. Wii on edelleen keskipiste peli, ja joitakin pelejä edes vaadi, että käytät Wii kauko pelata. Yksi esimerkki on lenkkeily peli. säädin pidetään taskussa ja toimii kuin askelmittari laskea kuinka monta askelta olet 've otettu.Wii Fit ei ole tarpeen toistaa muille Wii-pelejä. Wii on laaja valikoima muita pelejä, jotka hyödyntävät säädin joko liikkeen tunnistava ohjain tai vain tyypillinen painiketta muussaamiseen ohjain. Mutta jotta pelata Wii Fit pelejä, sinun on todella olla Wii laudalle useimmat pelit keskittyvät siihen. Joten Don 't usko, että voit tuoda pelin levy kaverille 'taloon ja toistaa niitä Wii tuomatta Wii piirilevyn.

Yhteenveto:

1. Wii on pelialusta, kun Wii Fit on peli paketti.
2. Tarvitset Wii pystyä pelaamaan Wii Fit.
3. Voit pelata muita pelejä Wii ilman Wii Fit.