Ero Canon HV20 ja Canon HV30Canon HV20 vs Canon HV30

HV20 on paljon juhli digitaalikamera Canon ja se on kerännyt useita palkintoja. Tämän vuoksi Canon on älykkäästi päättänyt olla sotkea toimivan kaavan kanssa sen seuraaja, HV30, ja vain työtä alaikäisen puutteita ja koukero että käyttäjät valittivat.

Mitä uusia ominaisuuksia siellä todella isn 't paljon siitä HV30 syrjään lisäämällä 30p kuvaustilan lisätään 24p ja 60i tilat jo HV20. Ensisijainen motivaatio lisäämisen 30p on Internet video tuotanto koska se on paljon yksinkertaisempaa muuntaa alas 15fps, mikä on normi on-line videoiden vuoksi kaistanleveyden näkökohdat. muuntaminen 24p tai 60i tavallisesti johtaa alempiin laatuista videokuvaa kuin maasta 30p.

Vaikka uudet ominaisuudet ovat melko puuttuu, luettelo parannuksista on melko pitkä. Ensimmäinen että uudet omistajat luultavasti arvostaa on kuuma suojus on kytkettynä runkoon. Monet käyttäjät ovat menettäneet kannet niiden HV20 yksinkertaisesti koska se on kytkemättömät ja saa väärässä paikassa. Toinen parannus on kytkin täyteen zoom-kytkin on HV30, mikä parantaa käsittelyn HV30 yli muovilista löytyy HV20. Lopuksi Canon päätti lisätä solarisaatiovaikutelman kestävä LCD näytön HV30. Vaikka se voi olla sama kuin näytön että löytäisitte on HV20, The HV30 's näyttö ei pestä pois yhtä helposti suorassa auringonvalossa. Tämä on hienoa, jos pidät kuvattaessa ulkona, missä se voi olla vaikea nähdä ruudulla aihe, että olet ammunta. se ei ole todella tärkeää tai välillisiä, mutta on syytä mainita, että HV30 on väriltään musta, kun HV20 on väritetty hopea. musta maali lisää ripaus luokan osalta HV30.Jotta uusi hankinta, HV30 selvästi voittaa ylle HV20 kannalta suunnittelu muutoksia. Lisääminen 30p on myös iso plussa, jos ensisijaisesti kuvata videoita lähettää verkossa. Jos olet päivittämässä HV20, se ei voi olla hintansa arvoinen ottaen huomioon, että HV20 voi tehdä kaiken mitä HV30 voi.

Yhteenveto:

HV30: ssä on seuraaja HV20

HV30: ssä add 30p kuvaustapa joka puuttuu HV20

HV30: ssä kuuma suojus on nyt kiinnitetty, kun HV20 's isn' t

HV30: ssä on parannettu zoom toggle yli HV20

HV30: ssä on varustettu solarisaatiovaikutelman kestävä LCD että et löytää HV20