Ero Android 2. 2 ja Android 2. 3Android 2. 2 vs Android 2. 3

Android 2. 3 (enemmän tunnettiin Gingerbread) on jatkoa Android 2. 2, joka tunnetaan myös nimellä Froyo. Yksi odotettavissa parannuksia Android 2. 3 on toteuttaa järjestelmän laajuinen copy / paste toimintoja. Monet muut älypuhelinten käyttöjärjestelmien on ollut ongelmia miten toteuttaa tämä ominaisuus aivan kuin olisi se tietokoneella. Toinen merkittävä muutos OS on siirtyminen tiedostojärjestelmän YAFFS ja ext4. Tiedostojärjestelmä on vastuussa, miten tiedostot kirjoitetaan päälle tallennusvälineitä kuten sisäinen muisti ja muistikortit. Tämä on vähän huolta käyttäjille, vaikka, kuten vain ohjelmat rajapinta tiedostojärjestelmän.

Mitä parannuksia, Android 2. 3 on laajentanut kirjaston tuettujen antureiden. Vaikka Android 2. 2 ollut odotettua anturit kuten läheisyys, ympäristön valon, ja kiihtyvyysanturi, Android 2. 3 lisätään gyroskooppi, ilmapuntari, ja monet muut. Tämä laajentaa mahdollisuuksia Androidia lisätty antureita voidaan käyttää valvontamekanismeja pelejä tai käyttökelpoisena ympäristön anturit muihin sovelluksiin.

NFC eli Near-Field Communication, on yksi uusista ominaisuuksista Android 2. 3. Sen tahansa pystyy Android puhelin voi toimia henkilökortti ja voidaan käyttää monissa sovelluksissa; näkyvin nykyään ovat pankkikortteja kuin ne, joita käytetään bussit ja junat. Tämä ominaisuus näkee suuria mahdollisuuksia muissa miehittämätön POS laitteita kuten automaatteja. Natiivi tuki on myös lisätty useita kameroita samalla laitteella. Edut, joilla on enemmän kuin yksi kamera, tai kaksi useimmissa tapauksissa on näytteillä uudet älypuhelimet ja tabletit, jotka pystyvät ampumaan stereoskooppinen tai 3D-kuvia ja videoita.Lopuksi monia muutoksia on tehty UI Android 2. 2. Tärkeämpää kuin esteettinen muutoksia UI, Android 2. 3 esitetään ajantasaistettu ohjelmistönäppäimistöä nopeammin ja helpommin kirjoittamalla. Musiikin harrastajille tulisi myös saada lisäämällä uusia äänitehosteita, jotka eivät olleet saatavilla Android 2. 2 lukien: kaiku, tasaus, bassokorostus, ja kuulokkeiden virtualisointi.

Yhteenveto:

1. Android 2. 3 on koko järjestelmän copy / paste tukea, kun Android 2. 2 doesnt 't.
2. Android 2. 3 käyttää ext4 taas Android 2. 2 käyttää YAFFS.
3. Android 2. 3 lisää tuen anturien ei tue Android 2. 2.
4. Android 2. 3 tukee NFC taas Android 2. 2 doesnt 't.
5. Android 2. 3 natiivisti tukee useita kameroita, kun taas Android 2. 2 doesnt 't.
6. Android 2. 3 lisätään useita äänitehosteita ei löydy Android 2. 2.