Ero AnyDVD ja AnyDVD HDAnyDVD vs AnyDVD HD

AnyDVD AnyDVD HD ovat ohjaimet, joita käytetään salauksen DVD. AnyDVD ja AnyDVD HD on lähes sama toiminnallisuus, mutta erot tiettyjä ominaisuuksia.

Kun puhuminen on ominaisuuksia, AnyDVD HD lisäominaisuuksia kuin AnyDVD. AnyDVD on lisäksi Blu-ray-ominaisuuksia, kuten BD ja AACS.AnyDVD poistaa ei-toivotut ominaisuudet elokuvan, joka sisältää tekstityksen FBI varoitusten ja kopioi oikeat viestit. Kun asetat DVD-levyä, AnyDVD mahdollistaa käynnistää ulkoisen ohjelman ja estää myös 'PC-friendly' ohjelmiston käynnistää automaattisesti.
AnyDVD tarjoaa salauksen. Lisäksi AnyDVD auttaa ohjaamalla taajuusmuuttajan nopeuden, mikä tarkoittaa, että on mahdollista hallita melutasoa. On myös mahdollisuus säätää näytön taajuutta näytön. Kaikki edellä mainitut ominaisuudet ovat myös saatavilla AnyDVD HD.
Hämmästyttävä piirre, joka on nähty AnyDVD HD on maaginen tiedoston korvaamista. Sinulla on mahdollisuus uudelleen master mitään kaupallista elokuvalevylle avulla yksinkertaista XML skriptejä.
Sekä AnyDVD ja AnyDVD HD työtä kaikkien DVD asemien huolimatta aluekoodi. Molemmat toimivat lähes kaikki DVD kopiointi kuten CloneDVD. Vaikka AnyDVD ja AnyDVD HD on osoittautunut nopea ja vakaa, AnyDVD HD pidetään vakaampi.
Kun käytät AnyDVD HD, se poistaa AACS Blu-ray. Se poistaa myös BD + suojaus ja poistaa myös aluekoodit Blu-ray. AnyDVD julkaistiin vuonna 2003, kun taas AnyDVD HD julkaistiin vuonna 2007. Voi myös törmännyt hintojen erot. Koska AnyDVD HD lisäominaisuuksia Blu-ray, ne maksavat enemmän kuin AnyDVD.
Yhteenveto:

1. AnyDVD ja AnyDVD HD on lähes sama toiminnallisuus, mutta erot tiettyjä ominaisuuksia.
2. AnyDVD HD lisäominaisuuksia kuin AnyDVD. AnyDVD on lisäksi Blu-ray-ominaisuuksia, kuten BD ja AACS.
3. AnyDVD julkaistiin vuonna 2003, kun taas AnyDVD HD julkaistiin vuonna 2007.
4. Koska AnyDVD HD lisäominaisuuksia Blu-ray, ne maksavat enemmän kuin AnyDVD.
5. hämmästyttävä piirre, joka on nähty AnyDVD HD on maaginen tiedoston korvaamista.