Ero HTC Desire S ja Samsung Galaxy AceHTC Desire S vs Samsung Galaxy Ace

Kilpailu Android-puhelimissa on meneillään paitsi yläpäähän markkinoilla, mutta myös lähellä pohjaa, jossa ostajat ovat herkempiä hinnoittelua ja haluavat enemmän bang niiden buck. Halu S HTC ja Galaxy Ace Samsungin sekä palvelemaan näillä markkinoilla. On olemassa lukuisia eroja Desire S ja Galaxy Ace ja se alkaa näytön koko. Halu S näyttö on hieman suurempi kello 3. 7 tuumaa verrattuna 3. 5 tuuman näyttö Galaxy Ace.

Kun se tulee kamera, kaksi on varustettu antureilla on sama 5 megapikselin resoluutiolla. Kuvat voi tuntua yhtä laadukas mutta kun se tulee videoita, Desire S on selkeä etu. Halu S voi tallentaa 720p, joka näyttää olevan minimiin useimmat älypuhelimet. Sen sijaan Galaxy Ace voi nauhoittaa QVGA tai 320240. Galaxy Ace puuttuu myös edessä päin kamera, tyypillisesti käytetään videopuhelut. VGA-kamera on Desire S ehkä ole paljon, mutta se saa työtä tehdä.

Kyvyttömyys Galaxy Ace johtuu suorituskykyä prosessorin koska se on vastuussa käsittelystä jokaista kehystä ja sekoittamalla se yhteen videon. Galaxy Ace vain on 800MHz prosessori yhdistettynä vanhempi MSM7227 piirisarja ja Adreno 200 GPU. Halu S paranee lähes kaikessa kanssa 1GHz prosessori, joka on MSM8255 piirisarja, ja adreno 205 GPU. Laitteisto on Desire S ei saa kilpailla uudempia älypuhelimet dual core prosessorit ja ylivoimainen GPU.Lopuksi sisäinen muisti Desire S on hieman enemmän kuin sisäinen muisti Galaxy Ace; jossa 1. 1GB ja 158MB vastaavasti. Galaxy Ace mukana toimitetaan 2 Gt muistikortti, jotta täydentää muisti tarvitsee jota hieman. Muistikortteja 4 Gt tai jopa enemmän ovat melko helppo ja halpa saada.

Yhteenveto:

1. Desire S on hieman isompi näyttö kuin Galaxy Ace
2. Desire S on paljon parempi ammunta video kuin Galaxy Ace
3. Desire S on edessä päin kamera taas Galaxy Ace isn 't
4. Desire S voimanlähteenä on nopeampi piirisarja kuin Galaxy Ace