Ero IMAX 3D ja digitaalinen 3DIMAX 3D vs. Digital 3D

Kun meneillään käyttöönoton 3D elokuvateattereissa ympäri maailmaa, ja yhä useammat nimikkeitä on luovutettu 3D teattereissa, useimmat ihmiset eivät vieläkään tiedä, että on olemassa kaksi suurta tekniikoita 3D. On erittäin suosittu IM AX 3D ja digitaalinen 3D, joka sisältää RealD ja Dolby 3D, mm. Ero kahden joka on helpointa havaita, jopa epätietoisia, on ristiriita näytön koko. IMAX 3D näytöt ovat valtavat, ja paljon suurempi verrattuna näyttöjä käytetään Digital 3D.

Kun se tulee alas perusasiat, IMAX elokuvat ovat analogisella elokuva, kun taas digitaalinen 3D-elokuvat ovat jo digitaalisessa muodossa. Laite on aivan erilainen molemmille, ja voit helposti vertailla niitä eroa filmikameralla ja digitaalikamera. Digitaalinen 3D helpottaa ja halvempaa jakaa elokuvia, koska digitaalisen tiedon voi nopeasti välittää tai kuljettaa enemmän perinteisen median; Toisin kuin elokuva, jota voidaan kuljettaa ainoastaan ​​kautta Courier, ja on suhteellisen bulkier.

On myös ero näiden kahden välillä, kun se tulee polarisaatio. IMAX käyttää lineaarinen polarisaatio, kun taas digitaalinen 3D käyttää pyöreä polarisaatio. Jossa lineaarinen polarisaatio, sinun täytyy pitää pää kohdistettu pystysuoraan, niin kallistus liikaa voi aiheuttaa vääristymiä 3D-kuva. Tämä ei ole ongelma pyöreä polarisaatio, minkä vuoksi se suosii paljon enemmän ihmisiä.

Kuten IMAX 3D on ollut noin paljon kauemmin kuin Digital 3D, se on suositumpi välillä. Useimmat käyttäjät, jotka menevät 3D elokuvateatteri ovat todennäköisemmin kävelee IMAX elokuvateatteri, pikemminkin kuin digitaalinen 3D elokuvateatteri, koska on olemassa suurempi määrä IMAX elokuvateatterit useammassa maassa ympäri maailman.

Vaikka IMAX on keksiä digitaalinen versio vastausta useita digitaalisia muotoja, jotka ovat kehittymässä, käyttöä IMAX 3D edelleen yleisesti viittaa analogiseen IMAX elokuvateattereissa.Yhteenveto:

1. IMAX 3D elokuva näytöt ovat paljon suurempia kuin Digital 3D valkokankaat.

2. IMAX 3D-elokuvia silti käyttää analogista elokuva, kun taas digitaalinen 3D-elokuvat ovat digitaalisessa muodossa.

3. IMAX 3D käyttää lineaarinen polarisaatio, kun taas digitaalinen 3D käyttää pyöreä polarisaatio.