Ero Samsung Galaxy S ja Apple iPhone 4 Samsung Galaxy S vs Apple iPhone 4

IPhone 4 ja Galaxy S ovat melko tasaväkisiä älypuhelimet. Ne ovat suunnilleen samankokoisia ja painoa, ja niiden ominaisuudet ovat enemmän tai vähemmän par toistensa kanssa. Huomattavin ero Galaxy S ja iPhone 4 on koko niiden näytöt. Galaxy S on suurempi 4-tuumainen näyttö verrattuna iPhone 4 's 3. 5 tuuman näyttö. Mutta erot Don 't pääty tähän, sillä Galaxy S on Super AMOLED-näyttö, kun taas iPhone 4 on Applen' s verkkokalvo näyttö . verkkokalvo näyttö on vain LCD-näyttö, mutta on erittäin korkea resoluutio.

Kun se tulee kamerat, nämä kaksi ovat melko tasaväkisiä. Todellisessa käytössä, laukaukset otetaan saattaa vaihdella, mutta ei tarpeeksi merkittäviä. On merkittävä ero, vaikka kun se tulee videopuhelut kuin iPhone 4 voi tehdä vain sen, kun Wi-Fi- ja vain muiden FaceTime kykenee Applen tuotteita. Galaxy S noudattaa 3G videopuhelut vakio ja voi tehdä niin kautta WiFi tai 3G ja minkä tahansa videopuhelut pystyy luuri ei vain muita Samsungin.

Pieni piirre, että Galaxy S on yli iPhone 4 on FM-radio poiminta-up paikallisia radioasemia. Voit kuunnella Internet-radiota iPhone 4, joka vaatii laajakaistayhteyden. Muisti on myös toinen näkökohta, jossa nämä kaksi toisistaan. IPhone 4 on 16GB ja 32GB, mutta ei ole tilaa laajentua. Toisaalta, Galaxy S on vain 8GB ja 16GB versiot, mutta microSD-korttipaikka mahtuu toisen 32GB.Lopuksi on syytä huomata, että iPhone kulkee iOS taas Galaxy S on Google 's Android. Tässä vaiheessa se on yksinkertaisesti alas parempana, vaikka, kuten kaksi käyttöjärjestelmää ovat melko par kannalta suorituskykyä ja sovelluksen saatavuus. Jos pidät tietty app Galaxy S, mahdollisuudet ovat voit löytää samanlainen sovellus iPhone 4 ja päinvastoin.

Yhteenveto:

1. Galaxy S näyttö on suurempi kuin iPhone 4 näytön.
2. Galaxy S voi tehdä videopuheluita kautta WiFi-tai 3G, kun taas iPhone 4 voi vain tehdä sen kautta WiFi.
3. Galaxy S on FM-radio, kun taas iPhone 4 doesnt 't.
4. iPhone 4 on enemmän muistia, mutta Galaxy S on muistikorttipaikka.