Ero LDR ja ValodiodinLDR vs Valodiodin

Käyttö valoilmaisimet käytetään yhä maailmassa tänään monia innovaatioita, käyttämällä perusperiaate käyttää valoa tunnistava. Hyvä esimerkki kuvan antureiden käytössä on linja-seuraavat robotti, joka käyttää tätä ainutlaatuista keksinnön. Jokainen hanke, joka tarvitsee käyttää käytön valokuvan antureita on päätettävä tietyntyyppiset keksinnön käyttöä. On olemassa kaksi yleisesti käytetty tyyppisiä kuvan anturit ja nämä ovat Light Dependent Resistor (yleisesti lyhennettynä LDR) ja valodiodin. Mitä erot nämä kaksi valoilmaisimien on ja mitä sanelee tyypin suhteen anturin käyttää? Erityiset ominaisuudet jokaisen anturin ovat tärkeimmät diktaattori missä ja milloin niitä voidaan käyttää.

The Light Dependent Resistor (LDR) on yksi yleisimmin käytetty ja edullinen valokuva vastus useimmissa hankkeissa että edellyttää valoanturin. Ihanteellisin ominaisuus se kuljettaa on, että se on halpa ja kestävä. Tämä tarkoittaa, että voidaan käyttää useita projekteja. Myös nimenä LDR tarkoittaa, vastustuskyky sähköä riippuu valon voimakkuus paistaa niitä. Näin ollen voidaan sanoa, että niiden vastus on kääntäen verrannollinen valon määrän he saavat. LDR ovat näin ollen edullisia valoilmaisimet, jolloin vaihteleva määrä valon intensiteetin odotetaan, toisin kuin valon intensiteetti, joka on kiinteä.

LDR on myös edullinen, koska anturin valinta, kun sitkeä rakentaa vaaditaan. Tämä pätee erityisesti silloin, kun anturi odotetaan toimimaan sitkeä ja karkea ympäristö. Vasteaika LDR on kohtalainen ja se on myös edullinen, koska se on kaksisuuntainen vastus.

Valodiodin itsessään tulee nopea vasteaika ja jos rakentaa sisältää nopeasti vastauksia, heille valodiodin on sopiva valinta hyödyntää. Kustannukset valodiodin on myös alhainen, vain kuin LDR. Toisin käyttää LDR vaihtelevissa intensiteettiä valon, valodiodi käytetään pääasiassa päinvastaisessa bias, sammuttamalla kun tietty valon voimakkuus ylittyy. Tämä tarkoittaa sitä, että valodiodi on erikseen kaksi tasoa tuotoksen. Joko se on pois päältä, kun valon voimakkuus ylittyy tai kun valon voimakkuus on riittävä. Käyttö valodiodin vuoksi on edullista ympäristöissä, joissa on tarpeen pitää tarkistaa valon intensiteetin. Toimintaan valodiodin, voidaan sanoa olevan yksisuuntainen luonteeltaan.Sovelluksissa, LDR voi toimia hyvin, kun sitä käytetään katuvalaistuksen piirejä, koska se mittaa vaihtelevan valon intensiteettiä ja sammuttaa valot, kun tietty kynnys täyttyy. Toisaalta, valodiodeja ovat edullisia käytettäväksi tarkkuuden laitteita, kuten laboratorio-laitteita, jotka on hyvin erityinen. Käyttö valodiodin siis nähdään välineisiin, kuten spektrometri, analysaattorit ja muita digitaalisia tarkkuus piirejä.

Yhteenveto

LDR ja valodiodi on kaksi hyvin yleisesti käytetty kuva-anturit
LDR viittaa Light Dependent vastus (LDR)
LDR on yleisimmin käytetty kuva-anturi
Valodiodin käytetään sovelluksissa, jotka voivat vain tehdä kaksi arvoa: joko päälle tai pois päältä
LDR vaihtelee valo riippuu tietyistä tekijöistä
Valodiodin on nopeampi vasteaika vastakohtana LDR joka on analoginen
LDR on kaksisuuntainen vastus taas kuva diodi on yksisuuntainen vastus
Sekä LDR ja kuva vastus on alhaiset kustannukset
LDR sopii parhaiten karu ympäristöihin
Esimerkkejä LDR käytössä on katuvaloja