Ero LVDS ja TTLLVDS vs TTL

LVDS ja TTL on kaksi yleistä nimet signalointi, jotka ovat melko yleisiä nykyään. 'TTL' tarkoittaa 'Transistor-Transistor Logic', mutta tavallisesti käytetään viittaamaan TTL signalointi. Toisaalta, 'LVDS' tarkoittaa 'lvds,' ja on melko tarkka kuvaus tavasta, että se lähettää tietoa. Tämä on myös tärkein ero LVDS ja TTL. LVDS käyttää kaksi johdinta jännite-ero näiden kahden välillä määrittämiseksi, onko se 's' 0 'tai' 1. 'Sen sijaan, TTL käyttää läsnäolo tai puuttuminen jännite suhteessa maahan osoittaa' 1 'ja' 0 'vastaavasti.

Jännitetaso että TTL käyttää perustuu tarjonnan että transistori käyttää. Ajan myötä tämä on tullut standardoitu noin viisi volttia. Tämä on paljon suurempi verrattuna noin 350 mV käyttämä LVDS. Siten LVDS kuluttaa paljon vähemmän virtaa kuin TTL.

Toinen etu, että LVDS on on sen luontainen vastustuskyky häiriöitä. Yksi vaikuttava tekijä on käyttää kierrettyä paria, joka luo tiukan sähkömagneettisen kentän kytkentä. Vaikka jännite piikkejä, johdot kokevat samat, joten ero jännite on edelleen sama. TTL, jännitepiikin lähetettäessä '0' voi virheellisesti johtaa '1' vastaanottimessa.

Tavallisissa laitteissa, on olemassa myös pari eroista, jotka käyttävät LVDS ja jotka käyttävät TTL. Laitteet, jotka käyttävät LVDS pystyvät hyödyntämään pidemmän johdot johtuu osittain sen kestävyys häiriöitä. Tämä on hyödyllistä, jos laitteet liität eivät ole kovin lähellä toisiaan niin luultavasti ei tarvitse käyttää toistinta. Toinen ero on määrä johtoja. Laitteet, jotka käyttävät TTL usein välittää tietoja rinnakkain. Tämä vaatii huomattavan määrän lankoja kuin kunkin signaalin vaatii erillisen johtimen. Koska LVDS on sarja- ja congregates useita signaaleja yhdeksi stream, se käyttää vähemmän johtoja kuin mitä TTL tarvitsee.Vaikka LVDS ja TTL ovat erilaisia ​​signalointi menetelmiä, on olemassa erityisiä piirejä, jotka pystyvät muuntamaan toisiinsa. Näitä käytetään, jotta liittää LVDS laitteen TTL laitteeseen.

Yhteenveto:

1. TTL käyttää maahan viite kun LVDS doesnt 't.
2. LVDS voi käyttää alempaa jännitetasot kuin TTL.
3. LVDS on paljon vastustuskykyisempi häiriöitä kuin TTL.
4. Laitteet, jotka käyttävät LVDS voi olla pidempi johdot kuin laitteet, jotka käyttävät TTL.
5. Laitteet, jotka käyttävät LVDS on yleensä vähemmän johtoja kuin laitteet, jotka käyttävät TTL.