Ero Nikon L21 ja L22Nikon L21 vs. L22

Nikon L21 ja L22 ovat kaksi hyvin edullinen kompakti kamerat tarjoavat perustiedot valokuvauksen vaatimuksia edulliseen hintaan. Nämä kaksi vapautettiin samanaikaisesti ja on pieniä eroja, kun se tulee heidän laitteitaan. Suurin ero Nikonin L21 ja L22 on anturin tarkkuus. Vaikka L21 on juuri hyväksyttävissä Resoluutio 8 megapikseliä, The L22 on 50 prosenttia enemmän 12 megapikseliä. Näiden kompakti kohta ja ampua kamerat, anturi resoluutio näyttelee suurempaa roolia, koska niiden optinen zoom ominaisuudet ovat hyvin rajalliset. Monet käyttäjät turvautuvat digitaalinen zoom kovin usein ja joilla on anturi, jossa on suurempi resoluutio tarkoittaa, että saat enemmän kuvan yksityiskohtia, vaikka maksimoida zoomausominaisuudet kameran.

Toinen merkittävä ero Nikonin L21 ja L22 on koko niiden takana LCD-näytöt. L22 on myös se etu tällä alalla, koska se on 3 tuuman näyttö verrattuna vain 2. 5 tuumaa varten L21. Ainoa merkittävä rooli näytön valokuvaus on tarjota live view. Voit kehystää aiheita paremmin, jos etsit sitä kautta suuremman näytön. Se on myös hyödyllinen, kun selata kuvia että otit kun he saattavat kyetä erottamaan yksityiskohtia, jotka muuten olisi epämääräinen pienempi näyttö.

Sen lisäksi nämä kaksi eroja, L21 ja L22 ovat lähes identtiset. Niillä on samat ominaisuudet ja jakaa monia samoja osia. Useimmat ihmiset voivat tehdä pois kanssa Tarkempaa sekä suurempi näyttö ja säästää muutaman taalaa prosessissa. Mutta niille, jotka ovat huono näkö tai ikääntyneet, näyttö voi olla merkittävä ratkaiseva tekijä. Jos myös haluavat tehdä joitakin jälkikäsittelyn kanssa valokuvia eikä vain siirtää ne suoraan sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, voit arvostaa suurempi anturi resoluutio L22 koska sen avulla voi tehdä enemmän kuvia uhraamatta liikaa kuvanlaadun .Yhteenveto:

L22 on suurempi megapikselimäärä kuin L21