Ero EDTV ja HDTVEDTV vs HDTV

Oli aika, jolloin siellä oli vain TV, ja olit koskaan tarvitse tietää tekniikkaa käyttää ennen ostamista yksi. Et koskaan tarvinnut mennä teknisiin yksityiskohtiin koskien sen kuvanlaatu, kuten resoluutio, kuvaa sekunnissa, kuvasuhde jne Nykyään sinun täytyy tietää SDTV, EDTV, HD Ready, HDTV, ja monet tulevat, jotta ostaa paras voit varaa. Näytön tekniikka on käynyt läpi asteittaisen, mistä SDTV ja EDTV, ja sitten lopuksi, HDTV.

EDTV kehittynyt SDTV, johon sisältyi 480 scan riviä yhdessä 45 ylimääräistä tyhjää riviä varattu nollaamisesta kellon. Näyttö tyyppi SDTVs mainitaan kuten lomitettu (480i tai 525i). Tämä näytön tyyppi ei osoittautunut onnistuu suurten tv, koska se aiheutti huono kuvanlaatu johtuu näkyvä rosoiset linjat. Progressiivinen skannaus näyttää tuli kuvaan, ja nämä ovat yleensä kutsutaan parannettu teräväpiirtotelevisio, ts EDTV.

Kun taas EDTV tukee vain progressiivista näytöt, HDTV tukee sekä progressiivista näytöt ja lomitettu näytöt. Lomitettu näyttää maali linjan vuorotellen kahdessa vaiheessa, kun taas progressiivinen skannaus näyttää maalata kaikki rivit kerralla. EDTV on määritelty 480p, joka on 480 scan riviä, kun taas HDTV on määritelty sekä 720p (720 progressive scan riviä) ja 1080i (1080 lomitettu scan riviä). Kun suuret näytöt otetaan huomioon, enemmän scan linjat johtavat parempaan tarkkuus ja kuvan selkeys. Tämä parantaa yleistä kuvanlaatua suurissa näytöissä.

EDTV näytöt teräväpiirtolähetyksiä alas- muuntamalla signaaleja 480 scan riviä, mikä johtaa menetykseen selkeyttä. Toisaalta, HDTV lähetyksiä teräväpiirtokoelähetyksiä hyvin, säilyttäen ylimääräinen selkeyttä.

HDTV todistaa itselleen ylivoimainen EDTVs tekemällä teräväpiirtojakelussa paremman kuvanlaadun. Kuitenkin, kun puhumme katsomassa 480i standardin broadcasting, kaikki HDTV ei löydy parempia EDTVs. Korkealaatuinen EDTV että on parempi limitysarvo laitteella, on suurempi kyky käsitellä lomitettu signaaleja kuin heikkolaatuinen HDTV, joka on varustettu halvempien lomittamaton laitteeseen.

Kun se tulee tv-ohjelmien katseluun, voit katsella useimmat koskevasta EDTV, koska on olemassa rajallinen HDTV ohjelmia. Tämä on sama DVD 't ja DVD-soittimet saatavilla markkinoilla. DVD' s voidaan helposti näkyviin koskevasta EDTV, mutta ei HDTV, koska se edellyttää HD DVD. Samoin useimmat DVD-soittimet ovat progressiivista, joka antaa EDTV signaalin kuin sen tuotanto, ja siten he voivat 't liittää HDTV.Yhteenveto:

1. EDTV tukee vain progressiivista näytöt, kun taas HDTV tukee sekä progressiivista näytöt ja lomitettu näytöt.

2. EDTV on määritelty 480p; kun taas HDTV on määritelty sekä 720p ja 1080i, joka tuottaa paremman kuvanlaadun.

3. EDTV on vaikeampi selvittää samalla alas-muuntaa teräväpiirtolähetysten, ja päinvastoin, HDTV säilyttää tämä ylimääräinen selkeyttä.

4. Kun katsot 480i standardin broadcasting, laadukas EDTV on suurempi kyky käsitellä lomitettu signaaleja kuin heikkolaatuinen HDTV.