Ero Roku LT \u0026 amp; Roku XDRoku LT vs Roku XD

Set-top streaming laitteita Roku ovat nyt erittäin suosittu ja tämä suosio on täytetty julkaisun kanssa Roku 3. Kuitenkin Roku on valmistanut myös hyvä määrä halvempia malleja saatavilla kuluttajamarkkinoilla. Mitä suorituskyky ja ominaisuudet, Roku 3 on poikkeuksellinen malli, mutta halvemmalla, Roku XD ja Roku LT voi myös olla hyvä ostaa. Jos 'uudelleen yksi niistä ihmisistä, jotka ovat pois päältä kalliita Roku 3 ja etsivät streaming laite katsella Netflix omalta kellarissa tai jopa vierashuone, LT ja XD mallit voivat olla hyvä valinta.

Nämä kaksi malleja Roku sisältävät komposiittivideolähtöliittimistä ansiosta voit liittää Roku moderniin televisio HDMI-kaapelilla tai vanhemmissa käyttämällä A / V kaapeleita. On suuri väri ero joukossa nämä kaksi mallia. Roku LT on kirkkaan violetti väri, joka saattaa tuntua erittäin houkutteleva joillekin ihmisille ja jotkut muut löytävät sen clashing tahansa neutraalin värinen huoneeseen. Roku XD on musta väri, joka on paletti sopiva ja on parempi ja vaikuttava ulkonäkö verrattuna Roku LT.

Roku XD voi toistaa 1080p mutta Roku LT ei. 720p pidetään edelleen kuulua teräväpiirtotelevisio luokkaan, mutta moderni HDTV haltuunottoa meidän asuintilojen, useimmat kuluttajat haluavat mennä Tarkempaa 1080p pystyy malleja, erityisesti kun Roku XD käytetään stream HD sisältöä Plex-kuin mediapalvelin kanavia. Tekniseltä kannalta Roku LT ei ole ylimääräisiä etu Roku XD.

Yksi tärkeimmistä syistä suosion LT yli XD on hinta tekijä. Roku LT omistaa halvempi hintalappu kuin Roku LT. Roku asiakkaat ostavat laitteet etsivät yksinkertainen ja tehokas tapa stream Netflix, Hulu tai Amazon sisältöä heidän TV. Tätä tarkoitusta varten ei ole halvempi laite kuin Roku LT. Mitä paremmin välillä Roku LT ja Roku XD on ehdottomasti XD malli, mutta kumpi haluat mennä riippuu kokonaan siitä kerroin onko teistä 1080p sisältöä on tärkeä vai ei. Sen jälkeen voit päättää, onko hintaero LT ja XD mallit kannattaa päivittää te 'uudelleen suunnittelua. Suosittu video streaming-laitteet yleensä suoratoistaa sisältöä 720p resoluutio, joka on tarpeeksi hyvä useimmille kuluttajille. Pyydä 100 henkilöä ja enintään 20 heistä pystyy erottamaan 720p ja 1080 s malleja. Tästä näkökulmasta, Roku LT on paras valinta.Tärkeimmät erot Roku LT \u0026 amp; Roku XD:

Roku LT on violetti väri taas Roku XD tulee musta.


Roku XD voi pelata 1080p sisältöä, mutta Roku LT ei.