Ero GHD Classic ja ProfessionalGHD Classic vs Professional

Kun puhutaan kampaus, nimet GHD Classic ja Professional tullut mieleen. GHD Classic ja Professional apua curling, käännetään, kiusanteko, heiluttaen, ja jopa suoristus hiukset. Molemmat laitteet auttavat joilla on eri tyylejä.

GHD Classic, joka oli aiemmin tunnettiin MK4 Mark IV, on automaattinen säädöt kansainvälisiä jännitteitä. Ottaa yksi parhaista tyyli tekniikoita, GHD Classic mukana pyöristetty tynnyri, joka auttaa curling ja tyyli muodissa. Se on myös varustettu lepotila, joka sammuttaa laitteen 15 minuutin jälkeen. Classic laite on varustettu pitkälle keraamisia lämmittimiä, jotka ylläpitävät täydellisen määrän lämpöä tarvitaan.

GHD Classic tuottaa myös infrapuna lämpö, ​​joka suojaa hiuksia negatiivisia ioneja. Sen mukana tulee myös alumiinia levyt tasaisen kiillon. Palonkesto kotelon varmistaa, että elimistö ei saa liian kuuma. Lämpövaroke toiminto estää laitteen ylikuumenemisen. GHD Classic mukana yhdeksän jalka virtajohto.

Tulossa digitaalitekniikkaan, universaali jännite valvontaa, ja lepotilassa, GHD Professional on nimetty yhdeksi parhaista GHD tuotemerkkejä. Aivan kuten GHD Classic, GHD Professional mukana tulee myös pyöreä piippu, joka auttaa luomaan aaltoja, kiharat, suora tai elokuviin. Jos jättää vartioimatta, GHD Professional sammuu 30 minuutin kuluttua. Digitaalista käytetty tekniikka GHD Professional auttaa lämpötilan säätämiseksi tehokkaasti.Aivan kuten GHD Classic, GHD Professional on myös edistyneitä keraamisia lämmittimiä, jotka auttavat saamaan eri tyylejä. Toisin kuin GHD Classic, GHD Professional lämpenee nopeasti. Se on myös 360 astetta kääntyvä johto.

Yhteenveto:

1. GHD Classic ja Professional apua curling, käännetään, kiusanteko, heiluttaen, ja jopa suoristus hiukset.
2. Ottaen yksi parhaista tyyli tekniikoita, GHD Classic mukana pyöristetty tynnyri, joka auttaa curling ja tyyli muodissa. Se on myös varustettu lepotila, joka sammuttaa laitteen 15 minuutin jälkeen.
3. leikkaa sisään digitaalitekniikkaan, universaali jännite valvontaa, ja lepotilassa, GHD Professional on nimetty yhdeksi parhaista GHD tuotemerkkejä. Jos jättää vartioimatta, GHD Professional sammuu 30 minuutin kuluttua.
4. Toisin kuin GHD Classic, GHD Professional lämpenee nopeasti. Se on myös 360 astetta kääntyvä johto.