Ero D800 ja D800ED800 vs D800E

Nikon D800 on keskikokoinen DSLR kamera, joka tarjoaa massiivisen 36 megapikselin kenno. Sitä on kaksi muunnelmissa D800 ja D800E. Pääasiallinen ero D800 ja Nikon D800E on läsnä anti-aliasing suodatin. D800 on varustettu pehmennys suodattimen kun D800E ei ole.

Pehmennystekniikkaa suodatin on joukko materiaaleja, jotka tulevan valon objektiivin täytyy käydä läpi ennen lyömällä todelliset anturi. Tämän suodattimen on tuottaa pientä epätarkkuutta kuvaan. Epätarkkuutta kamera ei oikeastaan ​​toivottavaa, koska menetät yksityiskohtaisesti kuva, mutta se on välttämätön kompromissi välttämiseksi Moir. Moir on vaikutus, joka ilmenee, kun yritetään kuvata toistuvia yksityiskohtia, kuten viivoja ja muita malleja, jotka ylittävät resoluution anturi. Tämä johtaa tyypillisesti värikkäitä Aaltokuvioiden jotka voivat näyttää kiilto öljy tekee veden. Lievä epäterävyyden lisäämät pehmennys suodattimen D800 eliminoi moaree- kun ottaa hyvin vähän vaikutusta kuvan laatuun.

Moir on hyvin tavallista, kun kuvataan arkipäivän esineitä, mutta doesnt 't todella näkyviin, kun olet tekemisissä maiseman ja jopa makrokuvauksessa. Näistä asetuksilla pehmennys suodattimen doesnt' t todella mitään hyvää ja tekee joitakin vahingoittaa kuvan tappioiden yksityiskohtien ja kuvan terävyyttä. Tässä kohtaa Nikon D800E tulee. Puuttuminen vastaisen valetoistosuodatin tarkoittaa, että kuvat tulevat ulos niin terävä ja yksityiskohtainen kuin ne voisivat mahdollisesti olla.On selvää, että D800E on suunnattu kohti ihmisiä, jotka maisemia suurimman osan ajasta, kun D800 on enemmän all-around kamera. Tästä huolimatta ero, jotkut vielä haluavat käyttää D800E vaikka moir vaikuttavat monet niiden tavanomaista valokuvia. Tämä voidaan käsitellä jälkikäsittelyyn mutta ei niin hyvä kuin silloin, kun käytetään suodatinta. D800E ei ole tarkoitettu kaikille, koska se voi johtaa työläämpi käsittelyä kuvia jälkeenpäin. Mutta jos et ole rahaa, voit silti käyttää saada D800E toissijaisena kamera maisema laukauksia toisella kameralla kuin D800 kaikesta muusta.

Yhteenveto:

D800 on pehmennys suodattimen kun D800E ei