Ero Kude ja WarpKude vs Warp

Kude ja loimi ovat termejä, jotka tulevat neulominen. Kude ja loimi neulonta termejä, jotka liittyvät leveydet ja pituudet kierteet.

'Warp' on sarja säikeitä, jotka kulkevat edestä taakse, ja 'kude' on sarja säikeitä, jotka toimivat kuvion kautta loimi. Kude on lanka, joka kulkee edestakaisin taas loimi on se, joka ajaa ylös ja alas.

Jatkuva lankaa käytetään kude neulomisesta muodostamiseksi kurssien ja riviä silmukoita. Kude neulominen tulee kolme perustavanlaatuista pistoa kuten: sileä neulos, kylkiluun neuloa, ja nurin neuloa. Kude neulominen valmistaa sekä pyöreä sekä tasainen kankaat.

Loimineuloskoneiden tulee kuudessa silmukkaa kuten: Tricot Knit, Milanese Knit, Simplex Knit, Raschel Knit, Ketten Raschel Knit, ja virkkaus Knit.

Suurin osa kude neulonta tehdään käsin, ja kone käytetään harvoin. Toisaalta, loimineuloskoneiden on pääasiassa koneella eikä käsin. Toisin kuin kude neulonta, jokainen neula silmukat osaksi säiettä. Tämän silmukan, kude neulonta tuottaa rinnakkaiseen riviin, ja silmukat ovat myös lomittain.Verrattaessa kahta, kankaat, joiden kude neulonta ovat erittäin taipuisa ja joustava. Kuteen neulos, jota tuotetaan putkimainen tai litteä muoto, ei ole niin helppo purkaa.

Vuonna loimineuloskoneiden, neulat neulo samanaikaisesti kaikille jamssi ja kude neulomisesta, neulat vain neuloa sarjassa kunkin langan.

Loimineuloskoneiden tuottaa vain menekki taas kude neulonta tuottaa menekki sekä muotoinen vaatteita. Kun verrataan kahden, loimineuloskoneiden pidetään nopein.

Yhteenveto:

1. 'Warp' on sarja säikeitä, jotka kulkevat edestä taakse, ja 'kude' on sarja säikeitä, jotka toimivat kuvion kautta loimi.
2. loimineuloskoneiden, neulat neulo samanaikaisesti kaikkien lankojen ja kude neulomisesta, neulat vain neuloa sarjassa kunkin langan.
3. 'Kude' on lanka, joka kulkee edestakaisin taas 'loimi' on se, joka kulkee ylös ja alas.
4. Kude neulominen on kolme perustavanlaatuista pistoa kuten: sileä neulos, kylkiluun neuloa, ja nurin neuloa. Loimineuloskoneiden tulee kuudessa silmukkaa kuten: Tricot Knit, Milanese Knit, Simplex Knit, Raschel Knit, Ketten Raschel Knit, ja virkkaus Knit.
5. Kude neulominen tuottaa sekä pyöreä sekä tasainen kankaat.