Ero Rivit ja sarakkeetRivit vs sarakkeet

Rivit ja sarakkeet molemmat viittaavat miten asiat on järjestetty joko pysty- tai vaakasuunnassa. Käyttö opinnäytetöiden sanat ovat yleensä keskenään, koska ne ovat joskus hämmentävää ajatella. Rivit on järjestetty vaakasuoraan, vasemmalta oikealle, kun taas sarakkeet on esitetty vertikaalisesti ylhäältä alas.

Luokkahuoneessa, yleinen virhe on opettajille kun ne merkitsevät jokaisen sarjan tuoleja pysty- kuin rivi 1, rivi 2, rivi 3, ja niin edelleen, mikä on täysin väärin. Sen pitäisi olla sarake 1, sarake 2, ja sarake 3, ja niin edelleen.

Taulukkolaskentasovelluksessa, voimme nähdä soluja jaettu riveihin ja sarakkeisiin. Mutta miten voit erottaa rivit sarakkeet? Kun tarkastellaan kaaviota, rivit vaakasuoraan vasemmalta oikealle, kun taas sarakkeet kulkevat pystysuunnassa ylhäältä alas. Excel on vihjeitä määrittää rivin ja sarakkeen. Kun aiot poistaa tai lisätä kukin niistä, esimerkiksi poistaa / lisätä rivejä 'yläpuolella' tai 'alla.' Tämä tarkoittaa sitä, että rivit on järjestetty vaakasuoraan, koska ilmaisu 'yläpuolella' ja 'alapuolella'. Sama sarakkeet poistaa / lisätä sarakkeita 'oikealle' tai 'vasemmalle', eli ne on esitetty vertikaalisesti, koska ilmaisu 'oikea' ja 'vasen'. Myös Excel, sarakkeet merkitty A, B, C, kun rivit merkitty 1, 2, 3 Voit löytää etiketti yläosasta ja vasemmalla puolella taulukon.

Jotta voit helposti hakea eroa kahden, puhuessaan rivien, ajattele rivin puutarha, jossa kasvit kasvavat pituussuunnassa poikki kentän. Ei ole mahdollista mennä ylös, koska kenttä on tasainen ja kaksiulotteinen. Sarakkeille, ajattele sanomalehden sarake, jossa esineet ovat jakautuneet ja järjestetty ylöspäin ja menee alaspäin. Ne eivät ole koskaan järjestetty vasemmalta oikealle.Tietokantaan, rivit ovat vielä vasemmalta oikealle saraketta ovat ylhäältä alas. Mitkä on joka rivit sisältävät tietoja, kuten nimi, sukupuoli, ikä, jne. Kun taas sarake sisältää vastaavia tietoja kenellekään, joka on lueteltu tietokannassa.

Lopuksi sekaannusten välttämiseksi, vain laittaa mielessä, että sarakkeet menevät ylös ja alas samalla kun rivit menevät puolelta toiselle.

Yhteenveto:

1. Rivit ja sarakkeet ovat tapa järjestää asioita joko pysty- tai vaakasuunnassa.
2. Rivit on järjestetty vaakasuoraan, vasemmalta oikealle, kun taas sarakkeet on esitetty vertikaalisesti ylhäältä alas.
3. luokkahuoneessa, kun viitataan tuoleja ja pöytiä linjassa pystysuoraan, opettajat saa sanoa rivi 1, rivi 2, rivi 3. Sen sijaan sen pitäisi olla sarake 1, sarake 2, ja 3 sarakkeessa.
4. taulukkolaskenta, rivit vaakasuoraan vasemmalta oikealle, kun taas sarakkeet kulkevat pystysuunnassa ylhäältä alas.
5. Excel-taulukko, kun lisätä tai poistaa rivejä tai sarakkeita, sinun vihje erottamisessa riviin sarakkeen kautta valinnat 'poistaa / lisätä rivejä / alapuolella' tai 'poista / lisää sarakkeita vasemmalle / oikealle . '
6. helposti hakea eroa rivit sarakkeet, rivit ovat kuin rivi puutarhassa, kun pylväät ovat lehtien palstoilla, jossa esineet jaetaan ja järjestetty ylhäältä alas.
9. tietokanta, rivit sisältävät tietoja, kuten nimi, sukupuoli, ikä, jne. Kun taas sarake sisältää vastaavia tietoja kenellekään, joka on lueteltu tietokannassa.