Ero Kovakantinen ja PaperbackKovakantinen vs Paperback

Kovakantinen ja pokkari kahdenlaisia ​​kirjoja ja kirjansidontaa prosesseja.

Kovakantisen kirjan kutsutaan myös kovakantinen tai hankintaprofiili. Toisaalta, nidottu myös menee nimet kirja ja pehmeä kansi. Pokkarit voidaan edelleen luokitella kaupan nidotut ja massamarkkinoiden pokkarit.

Nidottu kirja, kuten sen nimikin kertoo, on pehmeä kortti tai paksua paperia kansi päälle sivuja. Tämäntyyppinen päällyste on vähemmän raskas, mutta altis taitto, taivutus ja ryppyjä käytön ja ajan myötä.

Kovakantisia kirjoja on ominaista paksu ja jäykkä kattaa. Tämä päällyste mahdollistaa suojan sivuja ja tekee kirjasta kestäviä ja voidaan käyttää pitkään. Usein kovakantisen kirjan on suojapaperi (kutsutaan myös slip-on takki, kirja takki, pöly kääre tai pölysuoja), joka suojaa kirjoja pölyltä ja muilta kulumisesta. Jotkut kirjat ovat jopa tehneet kestävämmäksi nahkaa tai vasikannahka kirjana kattaa. Toinen piirre kovakantinen kirja on, että sillä on erityinen peite kirjan 's selkärangan.

Mitä valmistus- ja ostavat kirjoja, kovakantinen kirjat ovat kalliimpia johtuen materiaaleja ja prosesseja. Sivut kovakantisia kirjoja on hapoton paperi. Tämän tyyppinen paperi sallii säilyttämisen musteen ja sopii kirjojen käytössä ja säilöntä niitä pitkään.

Toisaalta, pokkarit käyttää halpaa paperia, yleensä sanomalehtipaperia. Syynä tähän on alentaa tuotantokustannuksia ja sitä helposti saatavilla massoja. Paperi on kovakantinen kirja on yleensä ommeltu yhteen ennen liimataan, niitata tai ommeltu kirjan 's selkärangan. Johtuen ompeleet, kovakantinen kirja voi olla allekirjoitukset, paikka, jossa sidelangat ovat näkyvissä.

Samaan aikaan nidottu kirja 's sivut liimataan yhteen ja liimattu taas selkärangan. Tämä tekee sivut irralliseen tai erotettuun ollessaan käytössä.Kovakantisia kirjoja levitetään usein akateemisen kirjoja, viittauksia kirjoja, kaupallinen, ja kuulat, jotka ovat nauttineet taloudellista menestystä. Muut kirjat kovakantinen versio on kirjoja kerättäviä arvosta. Julkaisijat julkaisevat usein kovakantisen version kirjasta osoittaa investointeihin, jotta he voivat heijastaa korkean tuoton investointeja.

Tämä on suuri kontrasti suhteen pokkarit. Paperback kirjat ovat tehneet uusia tai seuraavasta painokset, julkaisemiseen kirjoja tai kirjoja on vain vähän voittoa. Julkaisijat pokkari painokset venyttää voitto kirjan.

Ensimmäinen julkaisu tai ensimmäinen painos kirjallisen Toteutus tapahtuu yleensä niin kovakantinen kirja seuraa nidottu versioita.

Kovakantisia kirjoja on tehty kestämään, ja niiden rakenne ja materiaalit ovat varmistaa suojan ja kestävyyden kirjan. Paperbacks on tarkoitus olla vähemmän tilaa vieviä ja kevyempi, toinen kontrasti nidotut ja kovat.

Yhteenveto:

1. Kovakantinen kirjat ovat ominaista paksu ja jäykkä kannet pahvista taas pokkarit, koska heidän nimensä ovat kirjoja pehmeä, taipuisa kannet. Tämäntyyppiset kannet on tehty paksulle paperille.
2. Kovakantinen kirjat tehdään korkealaatuisesta materiaaleja, kuten paperia, mustetta ja muita materiaaleja. Sen sijaan, nidottu kirjoja tehdään vähemmässä laatua.
3. Esimerkiksi kovakantisia kirjoja käytä hapoton paperi taas pokkari kirjoja käyttää halpaa paperia, todennäköisesti, sanomalehtipaperia.
4. kovakantinen kirja 's sivumäärä on suurempi johtuu sen suurempana tulostaa. Tämä ei ole totta, että nidottu koska kirja on pieni sivukokoja ja pienempiä fonttikokoja.
5. Mitä eliniän, nidottu kirjoja voi kestää vain lyhyen aikaa. Samaan aikaan kovakantisia kirjoja on suunniteltu hyvin pitkäaikaiseen käyttöön ja varastointiin.
6. Kovakantinen kirjat ovat kestäviä eivätkä helposti vahingoittua. Toinen ominaispiirre kovakantinen kirja on sen harvinaisuus, bulkiness, ja raskaus. Nidotut ovat helpommin saatavilla ja kannettava, koska ne ovat kevyempiä ja pienempiä.
7. Kovakantinen kirjat eivät ole halpoja, etenkin rajoitettu painos kirjoja. Pokkarit ovat halvempia, koska niiden alhaisemmat tuotantokustannukset.
8. kovakantisia kirjoja on useita lisäyksiä; slip-on takki, fancy kirjaimin selkärangan, ja lisää sivuja kirjasta.
9.Paperbacks pidetään yleensä yhteen liimalla, mutta kovakantisia kirjoja pidetään yhdessä kolme asiaa; liimaa, silmukkaa, ja joskus niittejä.