Ero AKT ja GAPAKT Vs GAP

Jos olet ihastunut tuliaseiden, aivan erityisesti pistoolit, niin se on erittäin todennäköistä, että olet myös tietoinen eri pistoolin patruunoita saatavilla. Tämän on kaksi erittäin suosittua patruunoita käytetään nykyään. Nämä ovat 0,45 GAP ja .45 ACP. Ja niin, aloittelijoille yleensä kysyä '' joka pistooli on parempi tai jotka pistooli patruuna on tarkoitettu käytettäväksi aikana alkuperäisen harjoitusten?

Periaatteessa 0,45 GAP koko tasoittaa tietä tinier pitoa toisin kuin .45 ACP. Mutta on kiistatonta, että jälkimmäinen on paljon edullinen ja on suurempi saatavuus. Tämä johtuu siitä, että AKT patruuna on kehitetty vuodesta 1904 lähtien, mutta sisällytetty käytettäväksi Yhdysvaltain armeijan mukaan 1911. Että 'takia, jos koskaan valita, mitä ase kasetti ostaa kahden sitten valita .45 ACP koska se on paljon halvempaa. Jos tämä laite antaa sinulle joitakin ongelmia sen yleensä suurempi ote sitten kiinni tämän vaihtoehdon, koska 0,45 GAP, vaikka leuhka pienemmän otteen, merkitsee kalliimman ammuksia.

Vaikka ne ovat erilaisia ​​kaliipereille, joilla on sama luoti halkaisijat, kaksi patruunat ovat ei-vaihdettavissa toistensa kanssa. Patruuna on periaatteessa lyhyempi 0,45 GAP ja käyttää lyhyempää pistooli alukkeen toisin kuin .45 ACP, joka käyttää suurempien pistooli pohjamaali. Vuoteen Muuten, 0,45 ACP (automaattinen Colt pistooli) tai 0,45 auto kehitti John Browning, asiantuntija ampuma suunnittelija.Päinvastoin, uudempi 0,45 GAP kehitettiin varjostavat raukeaa ja .45 ACP. Suunnitellut peräti Ernest Durham itse, hän loi tämän pistooli patruuna olevan enemmän 'kompakti' ja vahvempi. 0,45 GAP (Glock pistooli) on kovempi kotelo, joka oli todella tarvitaan estämään kaulaan paineräjähdyksiltä asian vahvan kerääntyy painetta.

Kaiken kaikkiaan, jos olet aloittelija ja haluat harjoitella itseäsi ampuma sitten paremmin kiinni perusasiat ensin '' THE .45 ACP. Tämä on paljon halvempaa joka tapauksessa ja se kestää jonkin aikaa voit tulla kokenut ampuja, vaikka 'll käyttää 0,45 GAP välittömästi.

1. AKT on vanhempi 'enemmän alkuperäistä' pistooli patruuna verrattuna GAP.
2. GAP pistooli patruuna tasoittaa tietä tinier pitoa ja on kompaktimpi verrattuna suuremman pidon AKT malleissa.
3. GAP pistooli vaatii kalliimman ammuksia kuin AKT pistooli.