Ero Soy ja heraproteiiniSoy vs Heraproteiini

Aihetta keskitys biologista merkitystä heran ja soijaproteiinia on edelleen, tähän päivään saakka, erittäin kiistanalainen ja erittäin kiistanalainen. Jotkut ravitsemuksen asiantuntijat voivat sanoa, että soijaproteiini on jonkin verran lisätty reunan yli heraa, mutta muut tutkijat ajattelevat toisin ja väittävät, että heraproteiini on voimakkaampi eräänlainen proteiini niille, jotka suunnittelevat laihtua ja saada massa (laitoksen rakentaminen). Yllättäen nämä väitteet ovat totta!

Ilmeisin erot näiden kahden välillä on lähde. Soijaproteiini on kasvi proteiini uutetaan soijapavuista taas heraproteiini on otettu lehmän 'maito. Tämä on yksi syy, miksi kasvissyöjille ei ole toisiin ajatuksiin yli valitsevat soija yli heraproteiini, koska ne eivät siedä maitotuotteita.

Yksi kiistellyimmistä oppiaineluettelon soijaproteiinia on läsnä kasviestrogeenit. Soijaproteiini on näitä aineita, joiden sanotaan kamppailemaan elimistön rakennus estrogeeni on tunnettu estäjä lihasten kasvua. Mutta kuten edellä, jotkut asiantuntijat sanovat, että soija on joitakin muita terveyshyötyjä, jotka sisältävät vähentää veren kolesterolitasoa, tiettyjä syöpiä, ja sydän- ja verisuonitauteja. Se on myös tehostava vaikutus, joka kiirehtii ravintoarvon elintarvikkeiden syöt. Koska itse asiassa, soija on enemmän kuin keskeisiä aminohappoja kuin hera nimenomaan arginiinia ja glutamiinia.

Soija harrastajat, voit syödä tuotteita, kuten tofu, soijamaito, kakkuja käyttäen soijajauho, soija hampurilaiset, soija juustoja, ja soija-rikastettu jogurtti. Vaihtoehtoisesti soija jauhe voidaan helposti käyttää lisäosana mihin tahansa lautasen kuten keittoja, jotta sen terveyshyötyjä voidaan käyttää.Toisaalta, heraproteiini on edullisempaa niille, jotka suunnittelevat laihtua tai saada jonkin verran lihasmassaa, koska se tekee sinusta tuntuu täysin kauemmin (syömisen jälkeen), auttaa rakentaa lihas nopeammin, ja auttaa irtoa rasvaa tehokkaammin.

Huolellisella tieteellisiä analyysejä, heraproteiini on nämä ylpeillä vastaan ​​soija koska olemisen suurempi: biologinen arvo, (104 vs. 74), netto proteiini käyttöaste (90 vs. 60), aminohappo pisteet (1. 15 vs 1), välttämätön aminohappo count (480 per 1 g. proteiinia vs. 378 per 1 g. proteiinia) ja proteiini sulavuus (99% vs. 95%). Lisäksi heraproteiini hajoaa ja käyttää elimistöön paljon nopeammin verrattuna soija (metaboloituu nopeammin). Koska kaikkia näitä hyviä asioita heraproteiini, se on varmasti kalliimpaa kuin soija.

Yhteenveto:

1. Soy proteiini on peräisin kasvista lähteestä, kun taas heraproteiini on peräisin eläimestä, lähde.
2. Soijaproteiini tai sen maitoa kulutetaan ne, jotka ovat laktoosi-intoleranssi.
3. Heraproteiini metaboloituu ja käytetään nopeammin elimistön verrattuna soija.
4. Heraproteiini on suurempi pitoisuus välttämättömiä aminohappoja samalla soijaproteiinia on suurempi pitoisuus arginiinia ja glutamiinia (ei-välttämättömiä aminohappoja).